15 / 05 / 2024

Derin Orhon özgeçmiş

Derin Orhon özgeçmiş

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Derin Orhon kimdir? Derin Orhon, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Derin Orhon, ne zamandan beri Yeşil GYO Yönetim Kurulu bünyesinde yer alıyor? İşte Prof. Dr. Derin Orhon...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Derin dondurucu almak isteyenlere çifte müjde! Arçelik 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da iki indirim birden!

Arçelik’ten derin dondurucu almak isteyenlere özel dev indirim fırsatı başladı. 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da Oliz’e özel indirimin yanı sıra, seçili beyaz eşya ile beraber küçük ev aleti veya TV alımında ise tam 1.829 TL indirim fırsatının olduğu öğrenildi.

Siemens GS36NVIF0N iQ300 Solo Derin Dondurucu 186 x 60 cm 18 bin 530 TL! Özellikleri neler? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens GS36NVIF0N iQ300 Solo Derin Dondurucu 186 x 60 cm,  gelişmiş teknolojisi sayesinde içerisinde yer alan tüm ürünleri üzerinde buzlanma yapmadan kısa sürede dondurur. 

İstanbul’da uykuları kaçıracak haber! Depremde yıkılacak bina sayısı yok artık dedirtti!

İstanbul için olacağı dile getirilen depremin etkileri merak uyandırıyor. Prof. Dr. Derin Orhon, megakent için açıklamada bulundu. İşte detaylar!

İstanbul depremi için son dakika uyarısı! Uzmanlar açıkladı! Zaman boşa harcandı, yarın çok geç olacak!

Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Derin Orhon ve Prof. Dr. Seval Özen, İstanbul depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve deprem acil eylem planının ivedikle oluşturulmasının gerekli olduğunu vurguladı. 

Yatırımcılar dikkat, uzmanlar açıkladı! Altcoin fiyatları için daha derin düşüşler mi geliyor?

Son zamanlarda Altcoin fiyatları, kripto para birimi alanındaki volatilite sebebiyle aşırı düşüş gösterdi. Peki bu düşüş devam edecek mi? Altcoin piyasasını neler bekliyor? İşte yanıtı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Uzmanlardan Kanal İstanbul açıklaması!

İBB, Kanal İstanbul Çalıştayı bildirilerini kitap haline getirdi. Kitabın editörlerinden Prof. Dr. Derin Orhon, “Yıllar boyu İstanbul’u çok hoyrat kullandık ve bu noktalara getirdik. Şimdi de ölümcül bir darbe vurmak istiyorlar. Kanalın, İstanbul adıyla bile bir arada konuşulmaması gerekir” dedi.

İBB'den her yönüyle Kanal İstanbul kitabı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür A.Ş. tarafından çıkarılan Kanal İstanbul kitabı için 17 farklı disiplinden 29 bilim insanı çalışma yürüttü. Kitabın editörlüğünü Prof. Dr. Derin Orhon, Prof. Dr. Seval Sözen ve Prof. Dr. Naci Görür üstlendi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Stil44 Derin serisi ile Bodrum evlerinin dokusu siz neredeyseniz oraya gelsin!

Ahşap ve seramikle bütünleşmiş tamamen el yapımı ürünlerden oluşan Stil44 Derin serisi, özgün tasarımları ile Bodrum Evlerinin dokusunu siz neredeyseniz oraya getiriyor…

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Derin Orhon özgeçmiş Haberi

Derin Orhon özgeçmiş

Derin Orhon kimdir?

Derin Orhon, 1942 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Orta öğretimini 1953 - 1960 yılları arasında Istanbul, Saint Joseph lisesinde tamamlamıştır. 1965 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nden Yüksek Mühendis ünvanı ile mezun olduktan sonra, Çevre Mühendisliği alanında, 1969 yılında University of California, Berkeley’de Yüksek Lisans, 1971 yılında ise aynı üniversitede doktora eğitimini tamamlamıştır.


1965 yılından itibaren İTÜ’de görev yapan Prof. Dr. Derin ORHON, 1978 yılında Doçentliğe, 1988 yılında Profesörlüğe yükseltilmiştir. İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ve Çevre Bilimleri Anabilim Dalı Başkanlığı’nın yanı sıra Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılıkları görevlerini de yürütmüştür.

Ayrıca, 1997-2007 döneminde İnşaat Fakültesi Dekanlığı görevini üstlenmiştir. 2007 yılında, kendi talebi üzerine emekli olmuştur.


Prof. Dr. Derin ORHON, Çevre Biyoteknolojisi alanındaki bilimsel çalışmaları...