11 / 05 / 2024

Siemens GS36NVIF0N iQ300 Solo Derin Dondurucu 186 x 60 cm 18 bin 530 TL! Özellikleri neler? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens GS36NVIF0N iQ300 Solo Derin Dondurucu 186 x 60 cm 18 bin 530 TL! Özellikleri neler? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens GS36NVIF0N iQ300 Solo Derin Dondurucu 186 x 60 cm,  gelişmiş teknolojisi sayesinde içerisinde yer alan tüm ürünleri üzerinde buzlanma yapmadan kısa sürede dondurur. 



Siemens GS36NVIF0N iQ300 Solo Derin Dondurucu 186 x 60 cm 18 bin 530 TL! Özellikleri neler? 22 Mart 2023 fiyat listesi
Buzdolabının yetersiz kaldığı yerde devreye giren derin dondurucu noFrost teknolojisi ile yaz kış hazırlanan ürünlerin üzerinde buzlanma oluşmasını engeller. FreshSen fonksiyonu sayesinde uzun süreli tazelik ortaya koyar. 

Dondurulmuş gıdalarınızı korumak ve enerji verimliliğini arttırmak için artık dondurucunuzun buzunu çözdürmeniz gerekmez. NoFrost teknolojisi dondurucu içindeki nemi alır ve havayı kuru tutar. Böylece iç duvarlarda veya yiyeceklerinizin üzerinde buzlanmanın meydana gelmesini engelleyerek, sizi buz çözdürme derdinden kurtarır.
Buzdolabınızın dış yüzeyine kaplanan özel bir koruyucu film tabakası sayesinde çelik dış yüzey daha uzun süre temiz kalır, bu yüzey çizilmelere karşı daha dayanıklıdır ve daha kolay temizlenme sağlanır.

Siemens GS36NVIF0N iQ300 Solo Derin Dondurucu'da yer alan superFreezing özelliği cihazınız kısa bir süre için ısısını en soğuk ayara kadar düşürmesidir. Böylece donuk gıdalar çözülmeden durur. Alışverişe gitmeden önce superFreezing butonuna basın, döndüğünüzde dondurucuya güvenle birçok yeni ürün yerleştirebilirsiniz. Bu fonksiyon donuk gıdalarınızın tazeliğini korur.

Derin dondurucu'da bulunan varioZone ihtiyaca göre düzenlenebilen raflar ve çekmeceler sayesinde dondurucu alanında büyük bir kolaylık sağlar. Daha fazla alan oluşturmak için derin dondurucu bölmesindeki rafları kolayca değiştirebilirsiniz. Cihazda yer alan multiAlarm sistemi sayesinde buzdolabınızın iç sıcaklığı çok fazla yükselirse, kapılar açık kalır ya da güç kaynağı kesilirse sesli ve görsel sinyaller yardımıyla sizi uyarır.

Değişen dış sıcaklık ve buzdolabı kapısının sıklıkla açılması, buzdolabı içerisindeki sıcaklığın değiştirir. Buzdolabında bulunan freshSense'in akıllı sensörleri, sıcaklık değişimlerine anında karşılık verir.

Peki Siemens derin dondurucuda bulunan MultiAirflow fonksiyonu ne işe yarıyor? 


Geri Dön