03 / 05 / 2024

Derince eğitim binası

Derince eğitim binası

Yaklaşık 50 yıl önce inşa edilen Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu’nun taşınacağı eğitim kampüsünün inşaatı Haziran'da başlayacak.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine yeni poliklinik binası inşa edildi!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine 37 milyon lira yatırımla 95 poliklinik ve 56 destek ünitesine sahip yeni poliklinik binası inşa edildi. 

Çorum'da restore edilen tarihi karakol binası aile eğitim merkezi oldu!

Çorum'da 1890 yılında karakol binası olarak inşa edilen bina gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarıyla aile eğitim merkezi oldu...

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin zemini mi kaydı?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe'deki yeni hastane binasında ‘zemin etüdünün yapılmamasından kaynaklı taban kayması' yaşandığı ve bu sebeple açılmadığı ileri sürüldü...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Derince'ye dev eğitim kampüsü geliyor!

Yaklaşık 50 yıl önce inşa edilen Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu’nun taşınacağı eğitim kampüsünün inşaatı Haziran'da başlayacak.

Yeni Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2020 Haziran'da açılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın İstanbul’daki en büyük yatırımlarından biri olan Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni binası hakkında bilgi verdi...

Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binasına taşınıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, mart ayında açılan yeni binasına bugün taşınıyor.

Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liralık yeni binasında!

PKK'lı teröristlerce 6-7 Ekim 2014 tarihlerinde yakılması sebebiyle geçici binasında hizmet veren Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liraya inşa edilen yeni binasına taşındı

TOKİ’den 14 bin 782 eğitim binası!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ), bugüne kadar inşası devam eden ve tamlanan eğitim binalarının sayısı 14 bin 782'ye ulaştı...

Derince eğitim binası Haberi

Derince eğitim binası

Derince Denizciler Caddesi'nde 1972 yılında eğitime açılan Derince Lisesi şimdiki adıyla Derince Anadolu Lisesi, yapıldığı dönem ilçedeki tek lise oldu. Bugün devlet kademelerinde ve özel sektörde görev yapan çok sayıda tanınmış ismin eğitim gördüğü okul olan Derince Lisesi, Sırrıpaşa Mahallesi Harmantarla mevkiindeki 25 dönümlük alanda inşa edilecek eğitim kampüsüne taşınacak.

PROTOKOL TAMAM

Özgür Kocaeli'den Cemalettin Öztürk'ün haberine göre; Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ‘eğitimin çıtasını yükseltecek proje’ dediği eğitim kampüsü için geçtiğimiz ay Kocaeli Valiliği’nde bir protokole imza attı. Protokole göre Derince Lisesi ve hemen yanında yer alan Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu’nun da aralarında bulunduğu iki okul, yeni yere taşınacak. Başkan Zeki Aygün, çalışmaların hızlandırılması ve yapılacak eğitim kampüsünün bir an önce başlanması için protokol dosyasını bizzat kendisi Milli Eğitim Bakanlığı’na götürdü.

DENEMEÇ İLE GÖRÜŞTÜ

Derince...