06 / 05 / 2024

Derince Harikalar Sahili

Derince Harikalar Sahili

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı Harikalar Sahili’ne yapılan yeni düzenlemelerle birlikte mescit ve çeşme inşa ediliyor.

Derince Harikalar Sahili'ne yeni düzenleme!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı Harikalar Sahili’ne yapılan yeni düzenlemelerle birlikte mescit ve çeşme inşa ediliyor.

Derince İshakçılar altyapı projesinin yüzde 90'ı tamamlandı!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Derince ilçesine bağlı ve bölgenin tarım ve hayvancılık merkezi İshakçılar bölgesindeki içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme ve atıksuların arıtma tesisine bağlama projesini sürdürüyor.

Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi projesi!

Keşan Belediyesince hayata geçirilen Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi Projesinin devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan Yayla Sahilinde çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi'nde son durum ne?

Keşan Belediyesince hayata geçirilen Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi Projesi'nin devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan Yayla Sahili'nde çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Derince Limanı'nı büyütmek için denize dolgu yapılacak!

Safi Holding Derince Limanı'nda şu anda mevcut kullanılan 450 bin metrekarelik liman alanını, deniz dolgusu ve ilave rıhtımlarla 3 kat genişletecek.

Derince 60 Evler'de inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Yakup Deniz'in sahibi olduğu Yörünge İnşaat'ın Derince 60 Evler'deki yirmi dairelik inşaatı hızla devam ediyor. Kapalı otoparkı, 2+1, 3+1 ve dublekslerden oluşan inşaatın ikinci katları atıldı bile.

Kocaeli Derince Çınarlıkent Konutları'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından yapımı gerçekleştirilen Derince Çınarlıkent Konutları’nda çalışmalar sürüyor. 71 bin 450 metrekare alan üzerinde gerçekleştirilen çalışmada, 34 bin 450 metrekare alana inşaat yapılıyor.

Akel Elektrikli Ev Aletleri bayram sofralarında harikalar yaratıyor!

Akel Elektrikli Ev Aletleri geniş ürün portföyüyle keyifli ve kalabalık bayram sofraları hazırlanırken harikalar yaratıyor. Akel Kavurma Sacı 60 liradan, Akel Barbekü 48 liradan, Akel Izgara ise 76 liradan satılıyor.

Kocaeli Derince'ye 2 yeni okul yapılacak!

Derince Belediyesi, D-100’ün hemen kenarında bulunan iki okulu; Derince A.L. ve Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nu Öğretmenler Mahallesi’nde yapılması planlanan kampus okula taşımaya hazırlanıyor.

Beykoz sahili denize doğru 10 metre genişleyecek!

Beykoz’da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tamamlandığında 3 kilometrelik sahil yolu olacak. Proje kapsamında Boğaz sahili, kazıklı yol sistemiyle denize doğru 10 metre genişleyecek.

Derince'de göç kaynaklı imar yanlışları var!

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, "Derincenin mevcut haliyle bu kadar nüfusu taşıyamadığını düşünüyorum. Geçmişten beri süregelen, öngörememe kaynaklı imar yanlışları var ve zamanında aşırı göç alması bundaki en büyük etken." dedi.

Bursa İznik sahili bölgeye örnek olacak!

Yapılacak ihale ile birlikte artık burada yaz sonu yeni bir faaliyet başlayacak. İznik sahili baştan başa düzenlenecek.

Derince'de alternatif yol çalışması sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın Derince Alternatif yol çalışmasını yerinde inceledi. Yol 20 metre genişliğinde 2 gidiş ve 2 gelişten oluşuyor.

Derince Harikalar Sahili Haberi

Derince Harikalar Sahili

Derince Yavuz Sultan Mahallesi 60 Evler Sahili’nde yer alan Harikalar Sahili, sadece çocukların değil, büyüklerin de keyifli vakit geçirebildiği ve ulusal düzeyde ödül alan çok önemli bir proje olarak bölgenin cazibe merkezleri arasında yer alıyor. Her yaştan insanda büyük hayranlık uyandıran Harikalar Sahili, ailecek sabah kahvaltısına gidip, akşama kadar vakit geçirilebilecek bir yer. Harikalar Sahili’nde büyükler, kafe ve restoranlarda sohbet ederken, çocuklar da karşılarına çıkan dev masal kahramanları eşliğinde neşeli zaman geçirebiliyor. Harikalar Sahili’ne ilk defa gelen çocuklar burada kendilerini masal ve çizgi film kahramanları arasında bularak, Nasreddin Hoca, Keloğlan, Gargamel, Beyaz Atlı Prens, Rapunzel, Çizmeli Kedi, Pamuk Prenses ve Dinozor Dino gibi karakterlerle mutlu dakikalar geçiriyor.


Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı ve resmi açılışı 2007 yılında...