16 / 05 / 2024

Derince Körfez Sahil Parkı 2. etap çalışmaları ne durumda

Derince Körfez Sahil Parkı 2. etap çalışmaları ne durumda

60 Evler Sahil Projesi 2. Etap çalışmalarının yanı sıra mevcut alanları kullanan vatandaşlar ve çocukların mutlu oldukları görülüyor. Geniş sahili, kumsalın güzelliği ve her geçen gün temizlenen deniziyle sahil, vatandaşın ilgisini çekiyor.

Derince-Körfez'de 1300 konut inşa edilecek!

Kocaeli'de "Millet Bahçelerimiz Fidanlarıyla Buluşuyor" etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Derince-Körfez kentsel dönüşüm alanında 1300 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Kocaeli Derince ve Körfez'deki sanayi siteleri birleşiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında projelendirme işlemi tamamlanan yeni sanayi sitesi ile Derince ve Körfez esnafı tek çatı altında toplanacak.

Kocaeli Derince ve Körfez’de yollar yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince ve Körfez İlçelerinde yol bakım ve onarım için ihale yapıldı. Bozulan Derince Çavdar Caddesi ve Körfez Seyda Caddelerinde bakım ve onarım yapılacak.

Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu!

İzmir ulaşımını rahatlatacak Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu. Karayolları Müdürlüğü'nce son şekli verilen geçit projesinin bir ayağı Narlıdere Sahil Evleri, diğeri ise Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin yanı olacak. 

Körfez ve Derince için asfalt yama ihalesi gerçekleşti!

Asfalt yama ihalesi Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen işleri daire başkanlığı, Körfez ve Derince ilçelerinde kullanılmak üzere asfalt yama ihalesi yaptı.

Haydar Akar: Körfez çöplük gibi oldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, "Körfez çöplüğe dönüştü" yorumunu yaptı. Akar, Bu kadar uzun sahile sahip olan Kocaeli de, sahil bandında sadece bir adet beş yıldızlı otel bulunmaktadır' dedi.

Derince - Körfez sahili düzenlemesi vatandaşların beğenisini kazandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yapılan Derince 60 Evler ile Körfez Tütünçiftlik arasındaki sahil düzenlenmesinde vatandaşlar güzel bir sonbahar gününde yürüyüş yapıp, sahilde bisiklet kiralıyorlar.

Derince ile Körfez arasındaki kumsala 12 bin metreküp kum döküldü!

Derince ile Körfez arasında yaklaşık 600 metre uzunluğundaki kumsala ise Karadeniz sahillerinden getirilen 12 bin metreküp kum döküldü. Böylece depremden kalan moloz ve inşaat atıkları da temizlendi.

Gebze-Körfez ilçeleri arasındaki yol çalışmalarına 20 Mayıs'tan itibaren ara veriliyor!

Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi nedeniyle çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıklandı...

Erdinç Varlıbaş: Projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep var!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.

TEM Gebze-Körfez arası 24 Temmuz'a kadar ulaşıma kapatılacak!

TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00’den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatılacak.

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor!

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor. UPN International, A l- Shirawi Group ve Quartz Group ile portföyünde bulunan projelerin uluslararası gayrimenkul pazarlarında, satışı ve de pazarlanması için anlaşmaya vardı.

Körfez GYO'nun halka arzında 16,5 milyon TL'lik payı satıldı!

Gedik Yatırım Mnekul Değerler'in halka arzına aracılık ettiği Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 24-25 Nisan 2014 tarihlerinde toplam 16 milyon 500 bin TL'lik nominal değerli payının satıldığı bildirildi...

Derince Körfez Sahil Parkı 2. etap çalışmaları ne durumda Haberi

Derince Körfez Sahil Parkı 2. etap çalışmaları ne durumda


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentin nefes aldığı ve sosyal alanda insanların yaşama huzurunu yakaladığı mekânların çoğalması için yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Haftanın belli günlerinde yapımı devam eden ve başlayacak projelerin kontrolünü gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, halkın bu bölgelere olan ilgisinden de bir hayli memnun.



BAŞKAN İNCELEME YAPTI


Halkın huzur bulacağı mekânları projelendirmeye çalışan Büyükşehir Belediyesi, sahillerde ciddi çalışmalar gerçekleştiriyor. Ekiplerin yoğun ve arzulu çalışmaları da ortaya başarılı çalışmaların çıkmasına neden oluyor. Başkan Karaosmanoğlu, bu kapsamda Derince 60 Evler Sahili’nde yapımı tamamlanmak üzere olan 2. etapta inceleme gerçekleştirdi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un eşlik ettiği incelemede, projenin hızlı biçimde tamamlanması için talimat verildi.




2. ETAP HIZLI BİÇİMDE BİTECEK


Başkan Karaosmanoğlu, “60 Evler sahili vatandaşlarımıza huzur veriyor. Aileler buraya gönül rahatlığıyla gelebiliyorlar....