21 / 05 / 2024

Derince Limanı teklif süresi

Derince Limanı teklif süresi

TCDD’ye ait Derince Limanı' nın özelleştirilme ihalesinde teklif verme süre uzatıldı. Devlet Demiryolları'na ( TCDD ) ait Derince Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesinde teklif verme süresi uzatıldı...

İki yıldır ihaleye çıkmayı bekleyen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda son dakika gelişmesi! Yeniden ihale yapılacak...

2022'de çıkılan ihale ile yeterli teklif alamayan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı için tekrar ihale yapılacak. 

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde süre uzatıldı!

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde son teklif verme tarihi 24 Aralık 2018 tarihine kadar uzatıldı..

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesi ertelendi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Taşucu Liman Sahasında bulunan “Sanayi Tesis Alanı Taşınmazı"nın özelleştirme ihalesi için son teklif verme tarihi ertelendi..

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda tarih uzatıldı!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirmesinde son teklif verme tarihi uzatıldı..

Tekirdağ Limanı'nı 347 milyon TL teklifle Ceynak aldı!

İkimzi kez ihaleye çıkan Tekirdağ Limanı’nı Ceynak, 347 milyon 100 bin lira teklif vererek devraldı. Ceynak Tekirdağ Limanı ile işletmeleri arasına ikinci limanını dahil etmiş oldu..

Tekirdağ Limanı özelleştiriliyor!

Tekirdağ Limanı, 36 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek. İhaleye son teklif verme tarihi 20 Aralık 2017 olarak belirlendi...

Mersin Taşucu Limanı ihalesini Metal Yapı Konut kazandı!

Bugün Bekir Emre Haykır'ın komisyon başkanlığında gerçekleştirilen Mersin Taşucu Limanı ihalesini Metal Yapı Konut kazandı. Firma 410 milyon TL teklif verdi.

Taşucu Limanı ihalesine 5 firmadan teklif!

Son teklif verme günü 28 Eylül olan Taşucu Limanı ihalesine 5 firma katıldı. Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi için 15 milyon TL geçici teminat bedeli isteniyordu.

Taşucu Limanı'nda son teklif verme tarihi uzatıldı!

Taşucu Limanı ve liman geri sahası özelleştirmesinde son teklif tarihi uzatıldı

Hürriyet Kaplan: Safi Port Derince Limanı dolgu alanı projesi durduruldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Safi Holding'in limana yapacağı 400 bin metrekare dolguyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı bulunduğunu, buna rağmen dolgu çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Safi Port Derince Limanı ÇED toplantısına bekle

Safi Port’un yapacağı 400 metrekare dolgu alanı, rıhtım, dip taraması ve yeni otoyol bağlantısını içine alan ÇED toplantısı yapıldı. ÇED toplantısına beklenen ilgi olmadı.

Safi Port Derince Limanı ÇED toplantısı 23 Ağustos'ta!

Kocaeli Derince Limanın işletme hakkını kazanan Safi Port, Derince Limanında yapacağı genişletme çalışması için 23 Ağustos Salı günü Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde ÇED toplantısı yapılacak.

Derince Limanı teklif süresi Haberi

Derince Limanı teklif süresi

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ilana göre, ihale kapsamında daha önce 10 Aralık 2013 olarak duyurulan son teklif verme süresi 16 Ocak 2014'e uzatıldı.


Pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek ve 30 milyon dolar geçici teminat bedelli ihaleye yalnızca tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabileceği daha önce duyurulmuştu. Buna göre, yatırım fonları, ancak ortak girişim grubuna dahil olarak ihaleye iştirak edebilecekler....