04 / 05 / 2024

Derince park alanları

Derince park alanları

Derince Yavuz Sultan Mahallesi'nde daha önce Çim halı saha olan ve imar planında yeşil alan olarak görünen alana Derince Belediyesi'nin yüzme havuzu yapma istemesi mahalle halkının tepkisine neden oldu.

Son dakika! Park alanlarına aile sağlığı merkezi yapılabilecek!

Park alanlarına "aile sağlığı merkezi" yapılmasına ilişkin düzenleme bugünkü 32060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Sancaktepe Belediyesi'nde imar değişikliği iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyetindeki arsaları, seçimden sonra meclisteki çoğunluğunu kullanarak yeşil alan yapan AKP Grubu, kendi yönetimlerinde bulunan ilçelerdeki park alanlarını ise yapılaşmaya açıyor...

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 9 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 9 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 29. Paket Danışmanlık işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 29. Paket Danışmanlık işi ihalesi 19 Kasım'da!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

İBB 9 ilçedeki park alanlarını satışa çıkardı!

İBB yönetimi, Beşiktaş, Başakşehir, Şişli, Esenler, Kağıthane, Eyüpsultan, Pendik, Şile ve Tuzla’daki park alanlarını satıyor.

Derince park alanları Haberi

Derince park alanları

Vatandaşlar söz konusu alanda toplanarak bu alan imar planında yeşil alan ve park gözüküyor burayı rant alanı değil halkın yararına park alanı yapılsın dediler Derince Yavuz Sultan Mahallesinde bir süredir devam eden Yüzme Havuzu projesi mahalle halkının tepkisine neden oldu.Bu bölgede oturan Emekli öğretmen Hulusi Doğan bu projeden rahatsız olan mahalle halkı ile daha önce Çim Halı sahası olan bölgede toplanarak yüzme havuzu bizlerin park olarak bildiği alana yapılacak.Buna kimse yanaşmıyor bu bölge yeşil alan ve park alanı neden burada bir ticari beklenti içine giriliyor, dediler. 


BAŞKAN CAMİ ALTINDA SÖZ VERDİ 

Mahalle Halkı Derince eski Belediye Başkanı Dr.Aziz Alemdar döneminde burası Futbolcu Erhan Yılmaz'a verildi. Kendisi burayı yeşil alan ve park alanında çıkarıp,spor sahası ve kafeterya yaptı.Biz o dönem buna karşı...