10 / 05 / 2024

derince sahili

derince sahili

Derince ile Körfez arasında yaklaşık 600 metre uzunluğundaki kumsala ise Karadeniz sahillerinden getirilen 12 bin metreküp kum döküldü. Böylece depremden kalan moloz ve inşaat atıkları da temizlendi.

Derince Harikalar Sahili'ne yeni düzenleme!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı Harikalar Sahili’ne yapılan yeni düzenlemelerle birlikte mescit ve çeşme inşa ediliyor.

Antalya Konyaaltı Sahili'nde yapılaşmadan dolayı sahil kaybı oldu!

Antalya'da her yıl milyonlarca turist ağırlayan Konyaaltı Sahili'nde 70 metreye varan sahil kaybı olduğu belirlendi. Boğaçayı`nda inşaat için kum-çakıl alınması ve dalgaların oluşturduğu erozyon nedeniyle sahil kaybı olduğu belirlendi.

Kandıra Bağırganlı Sahili turizme kazandırılacak!

Cazibe merkezi haline gelen Kandıra, her yıl artan oranlarla tatilciyi kendine çekiyor. Bağırganlı sahilini de hizmete sunmak için hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahili düzenleyecek firmayı belirlemek için ihale gerçekleştirdi.

Derince Limanı'na yapılacak dolgu projesine ÇED gerekli değildir kararı!

Kocaeli'nin Derince İlçesi'ndeki Derince Limanı 39 yıllığına Safi Holding'e kiralanarak Safi Port adını alırken, Kocaeli Valiliği limana 400 bin metrekare dolgu yapılması için hazırlanan proje için 'ÇED gerekli değildir' kararı verdi.

TOKİ Kocaeli Derince 138 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

TOKİ Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi 138 konut, +2 kapıcı dairesi, 1 camii ve 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

Derince’ye kampüs okul projesi geliyor!

D-100’ün kenarında eğitim veren Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu, Sırrıpaşa Mahallesi’nde yapılması planlanan kampüs okul projesine dahil edilecek.

Kocaeli Cebeci Sahili'nde 3. etap çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabında çalışmalar başladı.

TOKİ Derince Gazeteci Konutları'nın ihalesi 23 Şubat'ta!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gazeteciler için Derince Çınarlı mevkisinde 140 konutun yapımına başlanacağına da açıklayan Işık, 23 Şubat'ta Toplu Konut İdaresinin ihaleye çıkacağını bildirdi.

Derince viyadük projesi hızlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Sırrıpaşa ve Çenedağ mahallelerini birbirine bağlayacak viyadük çalışmasını yerinde inceledi.

Limak'ın Fildişi Sahili'ndeki fabrikasının temeli atıldı!

Şirket açıklamasına göre, Limak Çimento Grubu'nun Fildişi Sahili'nde 58 milyon avro yatırımla hayata geçireceği çimento fabrikasının temeli törenle atıldı.

Dumankaya Horizon: Şehrin merkezinde yalı dairesi, işte lüksün sahili!

Teslimleri hemen gerçekleşen "Dumankaya Horizon: Şehrin merkezinde yalı dairesi, işte lüksün sahili" sloganıyla tanıtılıyor. Projede 2+1 daire fiyatları 884 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Karmod, Fildişi Sahili'nde showroom hizmete açtı!

Karmod'dan yapılan açıklamaya göre açılış töreni, Fildişi Sahili İmar ve Çevre Bakanı, Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya ile çok sayıda davetlinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Derince'ye yeni yaşam alanı geliyor!

Vizyon projelerle Derince’nin değerine değer katmak isteyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan askeri alanda önemli bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

derince sahili Haberi

derince sahili

Derince - Körfez sahili her mevsim güzel


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Derince ile Körfez ilçelerini birbirine bağlayan sahil parkı, vatandaşların yalnızca yaz aylarında değil sonbaharda da ilgisini çekiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yapılan Derince 60 Evler ile Körfez Tütünçiftlik arasındaki sahil düzenlenmesinde vatandaşlar güzel bir sonbahar gününde yürüyüş yapıp, sahilde bisiklet kiralıyorlar. Büyükşehir Belediyesi ise yaptığı sahil parklarıyla İzmit Körfezi’ni yemyeşil alanlar ve kumsallarla gerdanlık gibi süslemeye devam ediyor.




88 BİN METREKARELİK PARK


Yaklaşık 88 bin metrekarelik alanı kaplayan Derince ile Körfez arasındaki sahil düzenlemesi 60 Evler Harikalar Sahili ile Körfez Tütünçiftlik arasını birbirine bağlıyor. Körfez Sahil Projesi kapsamında doğal alanların bozulmamasına özen gösterilerek yapılan sahil düzenlemesinde yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, oturma grupları, spor sahaları,yürüyüş...