27 / 04 / 2024

Derince son teklif tarihi

Derince son teklif tarihi

TCDD'ye ait Derince limanı, 39 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek. Geçici teminat bedeli 25 milyon dolar olan ihalede, son teklif verme tarihi 28 Mayıs 2014 olarak belirlendi.

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.

TOKİ’ye müteahhit şoku: Son 34 ihaleye telif veren olmadı!

Müteahhitler zarar ettikleri gerekçesiyle TOKİ'nin son 3 ayda düzenlediği en az 34 ihaleye teklif vermedi. Ayrıca müteahhitler yükselen döviz kuru sebebiyle inşaat malzemesi fiyatlarının tırmanışa geçtiğine de dikkat çekiyor.

Ev sahibi ve kiracı sorunlarında gelinen son nokta! Ev sahibi kiracısına evden çıkması için 200 bin TL teklif etti! 

Ev sahibi ve kiracı sorunları artmaya devam ediyor. Ülke genelinde kiracı ve ev sahipleri sorunları her geçen gün başka boyut almaya başladı. Şimdi de Ankara'da bir ev sahibi kiracısına evden çıkması için 200 bin TL teklif etti. 

TMO’dan 495 tonluk iki yeni ihale! Son teklif tarihi açıklandı!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), ekmeklik buğday ithalatı için iki yeni ihale açtı. İhalenin son teklif tarihi açıklandı. İşte detaylar…

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı satışa sunuyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kayyum olarak atandığı ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa sunuyor. Son teklif tarihi 22 Ağustos olarak açıklandı...

İETT öğrenci akbil zamlarında flaş gelişme! Belediyede alınan son karar belli oldu

İBB Meclisi mayıs ayı oturumlarının son birleşimi Saraçhane'deki başkanlık binasında bugün yapıldı. Toplu ulaşıma getirilen yüzde 40'lık zamdan öğrencilerin muaf olmasına yönelik teklif yeniden görüşüldü. Belediyeden çıkan son karar açıklandı.

Emlak Konut GYO 6 projedeki 17 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, 6 projede yer alan 12 konut ve 5 ticari üniteyi satıyor. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihleri 19 ve 20 Mayıs olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları'ndaki 7 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Niğde Emlak Konutları projesinde yer alan 7 konut ve 1 ticari ünite satışa çıkarıldı. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 4 Mayıs olarak belirlendi. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 2 gayrimenkul satılıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 2 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 25 Temmuz 2019 olarak belirlendi.

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 3 gayrimenkul satılıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 3 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 21 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Derince son teklif tarihi Haberi

Derince son teklif tarihi

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait Derince Limanı, 39 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığının ihale ilanı, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, 28 Mayıs 2014 saat 17.00'ye kadar teklif verilebilecek ihalede, geçici teminat bedeli 25 milyon dolar olarak belirlendi. İhale dokümanının 20 bin liraya satışa sunulduğu ihale, pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla ihale, açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.


İhaleye Türk ve yabancı tüzel kişilerle ortak girişim grupları katılabilecek ancak 1926 tarihli ve 815 sayılı Türkiye Sahillerinde Nakliyatı Bahriye (Kabotaj) ve Limanlarla Kara Suları Dahilinde İcrayı San'at ve Ticaret Hakkında Kanunu ile ilgili diğer mevzuatın pilotaj ve römorkaj hizmetlerine ilişkin hükümlerinin göz önünde bulundurulması gerekecek. Yatırım fonları,...