04 / 05 / 2024

Derinkuyu mera vasıflı arsa

Derinkuyu mera vasıflı arsa

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde bulunan mera vasfındaki Hazine arazilerinin tahrif edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zeytinlik vasıflı araziye ev yapılabilir mi, nasıl?

Arsa ve arazi yatırımları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden zeytinlik vasıflı araziye ev yapılıp yapılamayacağını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Hem vasıflı çelik üretimi artırılacak hem de cari açık azaltılacak!

Vasıflı çelik üretimini artırmayı hedefleyen Hasçelik, iki yeni tesis ve modernizasyon için 200 milyon euro yatırım yapacağını duyurdu. Hasçelik CEO’su Adnan Naci Faydasıçok, “Her iki yatırımımızla bir taraftan vasıflı çelik üretimini artıracağız ve bir taraftan da cari açığın azaltılmasına katkı ve

Deprem, sanayi binalarını değil, vasıflı iş gücünü vurdu! İşte büyük kaybın miktarı!

Kahramanmaraş’n Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen ve 11 ilde çok büyük can ve mal kayıplarına yol açan depremlerin vasıflı iş gücüne de büyük darbe vurduğu ortaya çıktı.

O ilde belediye tarla ve ticarethane vasıflı 43 adet taşınmazı kiraya verecek!

Altıeylül Belediye Başkanlığı tarafından Balıkesir ili, Altıeylül ilçesinde yer alan tarla ve ticarethane vasıflı 43 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Aksaray'da mera vasıflı parselin tahsis amacını değiştirme kararı TBMM'de!

Aksaray Valiliği Mera Komisyonunun mera vasıflı bir parselin tahsis amacını değiştirme kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

BTSO İnşaat Konseyi vasıflı eleman sorununu çözüyor!

BTSO İnşaat Konseyi, inşaat sektörünün vasıflı eleman sorununa BTSO tarafından hayata geçirilen Mesleki Yeterlilik, Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB) ile çözüm bulmayı hedefliyor.

BTSO inşaat sektörünün vasıflı eleman sıkıntısını çözüyor!

BTSO İnşaat Konseyi, inşaat sektörünün vasıflı eleman meselesine çözüm bulmayı hedefliyor. Çalışmalarına 2013 yılının son çeyreğinde başlayan BTSO inşaat Konseyi, sektörde yol haritalarını belirlediği toplantılarına devam ediyor.

İnşaat sektörü vasıflı eleman sıkıntısını çözüyor!

İnşaat sektörünün tüm aktörlerinin yer aldığı konsey, öncelikli eylem planları arasında bulunan vasıflı eleman meselesine BTSO tarafından hayata geçirilen Mesleki Yeterlilik, Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB) ile çözüm bulmayı hedefliyor.

BTSO inşaat sektörünün vasıflı eleman sorununu çözüyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) İnşaat Konseyi, ikinci tur çalışmalarına başladı. İnşaat sektörünün tüm aktörlerinin yer aldığı konsey, vasıflı eleman meselesine Mesleki Yeterlilik, Sınav ve Belgelendirme Merkezi ile çözüm bulmayı hedefliyor.

Silivri Yeni mahalle'de vasıflı tapular sahiplerine dağıtıldı!

Silivri Yeni Mahalle’de 18. Madde imar uygulaması sonucu oluşan arsa vasıflı tapular, gayrimenkul sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Denizli'de arsa vasıflı gayrimenkul 1 milyon 163 bin 820 liraya!

Denizli'de 608 metrekare alana sahip arsa vasıflı gayrimenkul 1 milyon 163 bin 820 lira muhammen bedelle satışa çıkacak

Konya'da arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 900 bin liraya!

Konya Selçuklu'da bulunan arsa vasıflı gayrimenkul 11 Şubat 2013 tarihinde gerçekleşecek ihalede satışa çıkacak

İŞKUR: 36 ülkede iş yapan firmalar vasıflı eleman arıyor!

İŞKUR Ankara İl Müdürlüğü, Afganistan, Azerbaycan, Almanya, Irak ve Libyanın da aralarında bulunduğu 36 ülkede iş yapan Türk ve yabancı firmalardan gelen vasıflı işçi taleplerini karşılıyor

Derinkuyu mera vasıflı arsa Haberi

Derinkuyu mera vasıflı arsa

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde bulunan mera vasfındaki Hazine arazilerinin tahrif edilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Sarıaslan, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Sarıaslan, ''Nevşehir ili Derinkuyu ilçesindeki Mera vasfındaki Hazine arazileri, herhangi bir resmi yazı, herhangi bir kurul ve ihale ilanı bulunmamasına rağmen bazı şahıslar tarafından tahrif edilmiş bugüne kadar hayvan otlakları olarak kullanılan hazine arazilerinin tarla haline dönüştürülmesi, bölgede besicilik yapan çiftçilerimizi olumsuz etkilemiştir. Aynı zamanda söz konusu eylem nedeniyle bölgenin önemi bir gelir kaynağı olan besicilik bitme noktasına gelecektir. Bu durum Derinkuyu halkını derinden üzmekte ve sakinlerin tepkilerine neden olmaktadır'' diye konuştu.

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan'ın soruları:
1- Derinkuyu ilçesindeki mera vasfındaki Hazine arazilerinin tahrif edilmesine göz yuman Belediye...