23 / 07 / 2024

Derviş Gayrimenkul adres 

Derviş Gayrimenkul adres 

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Camal Hassan Derviş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Bohlok Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bohlok Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mohamad Bohlok ve Muhammed Yasin Dervişoğlu ortaklığında kuruldu.

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Sultan Dervişoglu tarafından kuruldu.

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Camal Hassan Derviş tarafından kuruldu.

Dervişoğulları Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz ve Abdulkadir Bozkurt ortaklığında kuruldu. 

Derviş Grup Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Grup Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vehbi Çiftçi tarafından kuruldu. 

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Torunlar GYO'da adres değişikliği!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Derviş Gayrimenkul adres  Haberi

Derviş Gayrimenkul adres 

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Camal Hassan Derviş tarafından kuruldu.

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket amaç ve konusu başlıca şunlardır; a. Her türlü gayrimenkul yatırımları yaparak, gayrimenkul alım,satım, kiralama faaliyetlerinde bulunmak. b. Dekorasyon ve satın alınan gayrimenkullerin tadilat, onarım ve yenileme hizmetlerini vermek. c. Dış ticareti yasak olmayan her türlü ürünün ithalat ve ihracat şeklinde dış ticaretini yapmak. Şirket yukarıdaki amaçları gerçekleştirmek için aracılık yapmamak kaydıyla aşağıdaki konularda işlemler yapabilir. - Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için menkul kıymetler, gerekli izinleri alarak gayrimenkuller, motorlu taşıtlar, motorsuz araçlar, demirbaşlar alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, rehin, teminat veya ipotek olarak verebilir, alabilir, teminat mektubu verebilir, bunlar için her...