21 / 05 / 2024

derviş sofraları sahrap soysal

derviş sofraları sahrap soysal

Büyükyalı İstanbul, mutfak kültürünün duayen ismi Sahrap Soysal’ı ağırlıyor. 19 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek buluşmanın teması “Tasavvufta Yeme İçme Kültürü ve Sofra Adabı” olacak.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Zamların biri bitiyor diğeri başlıyor. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez ürünüydü. Artık zamlı alacaksınız

Benzin fiyatlarına yönelik zam gelmesinin ardından zamların biri başlıyor diğeri bitiyor. Şimdi de kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olarak görülen bir ürüne zam geldi.

Sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Ektikten sonra çiftçilerin de vazgeçilmezi olacak. Para kazandırıyor

Sofralarımızın vazgeçilme besinleri arasında yer alan bir besinin çiftçilere de ciddi paralar kazandırdığını biliyor muydunuz.

Zam zam zam! Sofraların vazgeçilmezi ateş pahası olacak

Türk sofralarının vazgeçilmez unsuru ekmek fiyatları her geçen gün artıyor. Ekmek fiyatlarına yapılan zamlar can sıkıcı bir hal aldı. Bir ekmeğin fiyatı 5 TL'yi yükselirken bazı yerlerde 5 TL'nin de üzerinde satılıyor. Buğday fiyatlarına yapılan zamların ardından ekmek fiyatlarına da zam yapılacağı

Ekonomi Eski Bakanı Kemal Derviş yaşamını yitirdi! Kemal Derviş kimdir? Kemal Derviş neden öldü?

2001 krizi sonrası Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı görevini üstlenen Kemal Derviş, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Derviş’in bir süredir ABD’de Parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Sofralarımız tehlike saçıyor! Sebze meyve değil adeta zehir yiyoruz! İşte en fazla tarım zehiri kullanılan gıdalar!

Sofralarımızda gıda değil adeta zehir yiyoruz. Son iki 2 yılda insan sağlığını tehlikeye atan tarım zehiri kullanımı rekor seviyeye ulaşırken, AB Komisyonu da bu konuda Türkiye'yi uyardı. Hangi gıdalarda pestisite rastlandı? Pestisit hangi hastalıklara davetiye çıkarıyor? Detaylar haberimizde...

Fatih Dervişali Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 1839 ada, 7 ( Yeni: 122, 123 ) 13, 83 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Sofraların vazgeçilmeziydi, ona da kıyamet gibi zam gelmişti! Çiftçilerin bu kez yüzü güldü

Türkiye'de sofraların en çok tüketilen ürünleri arasında zeytin var. Bu sene zeytin üreticisi az da olsa güldü. İşte konuyla ilgili detaylar...

Çiller Bonosu, Derviş Bonosu ve Süper Bono ne demek? Piyasalarda tansiyon yükseldi, bu sorun nasıl giderilecek?

Dolar son günlerde 16 lira seviyelerine kadar çıktı ve piyasalarda tansiyon yükseldi. Yakın bir zamanda piyasalardaki tansiyonun giderilememesine yönelik bir enflasyon endeksli tahvil çıkarılması planlanıyor. Peki bunun adı ne olacak? Çiller Bonosu, Derviş Bonosu ve Süper Bono ne demek?

Sabah sofralarının sultanıydı! Yumurtada artık zam kaçınılmaz

Sabah sofralarının kuşkusuz vazgeçilmezi yumurta fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor.

Ramazan geliyor! Sahur sofralarında yapabileceğiniz lezzetli tostlar için Arçelik tost makinesi Mart 2022 fiyat listesi…

Birbirinden lezzetli ve çeşitli tostları kim sevmez? Ramazan ayı da yaklaşırken sahur sofralarında en çok tercih edilen tostlar için Arçelik tost makineleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Öztürk ve Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Camal Hassan Derviş tarafından kuruldu.

derviş sofraları sahrap soysal Haberi

derviş sofraları sahrap soysal

İnsan” ve “iyi yaşam” kavramlarını odağına alan Büyükyalı İstanbul, mutfak kültürünün duayen ismi Sahrap Soysal’ı satış ofisinde ağırlayacak.



“Tasavvufta Yeme İçme Kültürü ve Sofra Adabı” temasıyla düzenleyeceğimiz etkinlikte, lezzet sırlarını paylaşacak olan Sahrap Soysal,  “Derviş Sofraları” isimli kitabını da imzalayarak armağan edecek.  


Bu keyifli buluşma 19 Mart 2017 tarihinde...