01 / 05 / 2024

derya granit burdur

derya granit burdur

Derya Granit Burdur Bucak organize sanayide yeni fabrikasını açtı...

Burdur'da yapı izinlerinde son durum!

2015 Yılı Ocak-Mart ayı Yapı İzin İstatistikleri Antalya, İsparta ve Burdur İli sonuçlarını TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel bir basın açıklaması yayımlayarak açıkladı.

Sur Granit Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sur Granit Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cenk Bahadır Başkan, Caner Daşdemir tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

Burdur Gölhisar Armutlu imar planı değişikliği askıda!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı, Burdur Gölhisar İlçesi, Armutlu Mahallesi'nde yer alan 18 bin 575 metrekarelik arsa Gelişme Konut Alanı, Park, Karayolu ve Yol fonksiyonlu imar planı değişikliği askıya çıktı...

Burdur'da Mermer Ocağı kapasite artışı toplantısı 28 Mayıs'ta!

MODÜLMER MODÜL MERMER SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından; Burdur'da mermer ocağı kapasite artışı projesi için 28 Mayıs 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

TOKİ Burdur Kemer Emniyet Müdürlüğü inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Burdur ili Kemer ilçesi Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Burdur'da Merkez İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Burdur'da Merkez İmam Hatip Ortaokulunun açılış töreni ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği yemeğe katılan Taner Yıldız, 28 Avrupa Birliği ülkesi arasında en ucuz doğal gazın Türkiye'de satıldığını söyledi.

Derya Tuna villasını aylık 70 bin liraya Serçe dizisine kiraladı!

Serçe Sarayı dizindeki aylık 70 bin TL kira ödenen villanın sahibi ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna çıktı.

Burdur'da açılacak mermer ocakları tartışmalara neden oldu!

Isparta İdare Mahkemesinin, Burdur'da sulak alanlar havzasında mermer ocakları açılmasına izin veren kararın yürütmesini bilirkişi heyeti raporunu sununcaya kadar durdurmaya hükmetmesi üzerine alanda incelemelerde bulunuldu.

Burdur İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Burdur Belediyesi İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin kesin projesi için yer teslimi yapıldı. Yer tesliminin ardından 180 gün içerisinde kesin proje çizilerek Burdur Belediyesine teslim edilecek.

Burdur'a AVM geliyor!

Mart ayının son haftasında, bölgeye AVM yapılması için gerekli izinleri aldıklarını ve kararın askıya çıktığını aktaran Akın, askı sürecinden sonra Burdur Belediyesi’ne müracaatta bulunacaklarını ve AVM yapılması için ilk kazmayı vuracaklarını aktardı.

Derya Kaya kimdir?

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi adayı olan Derya Kaya, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun. Yaklaşık 18 yıldır sermaye piyasalarında çeşitli görevlerde bulundu.

Burdur Karasenir Mahallesi'nde kentsel dönüşüme tepki!

Burdur'da riskli alan ilan edilen Karasenir Mahallesi'nde uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin değiştirilmek istendiğini öne süren mahalle sakinleri Burdur Sivil Toplum Platformu öncülüğünde eylem yaptı.

Burdur Karasenir'de kentsel dönüşüm projesi değiştiriliyor mu?

Burdur'da riskli alan ilan edilen Karasenir Mahallesi'nde uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin değiştirilmek istendiğini öne süren mahalle sakinleri eylem yaptı. Belediyenin imar planında 2 kat sınırının 5 kata çıkarılmak istendiğini öne sürüldü.

derya granit burdur Haberi

derya granit burdur


Derya Granit 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. 1'inci etap kısmı biten fabrikada 2 aydır üretim yapılıyor. Fabrikanın ilk etap kapalı alanı 3 bin 200 metrekareye sahip. 1'inci etabı faaliyette olan fabrika da Çin ve Norveç'ten gelen granitler hem blok hem de işlenmiş olarak satışa...