25 / 07 / 2024

Derya Grup açık bej bloğu

Derya Grup açık bej bloğu

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Küçükertan ve Kadriye Karaboğa ortaklığında kuruldu.

Sbr Grup Mimarlık İnşaat Ajans Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbr Grup Mimarlık İnşaat Ajans Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Söyler tarafından kuruldu.

Derya Grup, açık bej blok mermer üretimine başlayacak!

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

Lens İstanbul'un ikinci etabı satışa çıkıyor!

Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat, Mah İnşaat’ın ortaklığıyla hayat bulan Lens Yapı, ilk projesini Kurtköy’de inşa ediyor. Lens İstanbul'un ikinci etabı satışa çıkıyor.

Fayat Grup Atık Yönetimi Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fayat Grup Atık Yönetimi Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2017 tarihinde Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup'a devredildi!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Vialand ve Viaport Venezia'nın Gürsoy Grup'a devredildiğinden bahsetti. İşte o yazı...

Fera Life Kartal açık AVM açılışı Aralık'ta!

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şükran Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Hasanpaşa, Fikirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Güzel Residence projesi satışa çıkıyor!

Güzel Residence Güzel Grup tarafından Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilen Güzel Residence projesi satışa çıkıyor. İki hafta sonra temelinin atılacağı proje, 14 ay sonra teslim edilecek

DP Yapı Grup Mimarlık İnşaat ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

DP Yapı Grup Mimarlık İnşaat ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi, Alipaşa Çamangaoğlu, Derya Ergüven Çamangaoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Kasım'da kuruldu.

Greenist satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren açık!

İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda 174 dairelik Greenist Projesi, bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenleri ağırlıyor.Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici bayramın ikinci gününden itibaren satış ofisimizi açık ...

Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Ormanı satışa çıkıyor!

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Resim İstanbul’un herkes tarafından büyük bir merakla beklenen ikinci etabı 11 Eylül’de satışa çıkıyor. Resim İstanbul Orman’da 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor...

Mustafa Aşık kimdir?

Mustafa Aşık, HSBC Türkiye Özel Bankacılık Grup Başkanlığı’na atandı. Peki Mustafa Aşık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Aşık HSBC bünyesine ne zaman katıldı? İşte Mustafa Aşık..

Derya Grup açık bej bloğu Haberi

Derya Grup açık bej bloğu

Derya Grup, Madencilik Orman Genel Müdürlüğü’nden kiraladığı mermer ocağında Mapeg kontrolü ile açık bej blok mermer üretiminde bulunacak. Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile pazarda faaliyet gösterecek firma, üretimin yüzde 30’unu dış pazara, yüzde 70’ini de iç pazara verecek. Aylık üretim hedeflerini ilk aşamada 5 bin ton olarak belirlediklerinden bahseden Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, firma bünyesine ekleyecekleri yeni ocaklar ve teknik ekipmanlara bağlı olarak üretim kapasitesini planlı olarak yükselteceğini açıkladı.

“Üretim ve satış projeksiyonları hazırlıyoruz”

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; mermercilik sektöründe markalarını segment olarak üst sıralara yükseltecek projeler hazırladıklarından bahseden Kış, kurumsallaşma ve ihracat çalışmalarını hızla devam ettiklerini söyledi. 2019 yılında sektöre ilk kez giriş yaptıklarından bahseden Kış, “Firma olarak hazırlık aşamasında olası sorunlar ve...