01 / 07 / 2024

Derya Karacaoğlu

Derya Karacaoğlu

Deltek Modern İnşaat Uygulamaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Derya Karacaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ümit Cemaloğlu tarafından kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Ormos Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ormos Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Derya Dostoğlu, Uğur Özer ve Yosi Amon ortaklığında kuruldu.

Deniz GYO'da yönetim kurulu değişikliği!

Deniz GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Baykal Karacaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Yeliz Koraşlı Özdemir'in Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.  

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Baykal Karacaoğlu, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu, 31 Mart 2021 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. 

Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Karacaoğlu Mahallesinde inşa edilecek olan sosyal konutlarda daire vererek anlaşma sağlanan mülk sahiplerinin boşalttığı yerlerinin yıkım çalışması alanı gezerek incelemeler yaptı. 

Karacaoğlu Gayrimenkul Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacaoğlu Gayrimenkul Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Binali Kalkan tarafından kuruldu. 

Melikgazi Karacaoğlu Camisi restore edildi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Caferbey Mahallesi’nde yer alan Karacaoğlu camisinde restorasyon ile bakım ve onarım çalışması tamamlandığını söyledi.

Nade Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Nade Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi 795 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Emre Tüfekçioğlu, Yusuf Ermen Tüfekçioğlu ve Derya Katipoğlu imzasıyla kuruldu.

Melikgazi Karacaoğlu Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, 2016 yılında tarihi mekânların onarımı ve günümüz hizmetine kazandırılmasına yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini ve bu çalışmanın Melikgazililerce beğenildiğini, takdir edildiğini ve devam ettirilmesinin istendiğini söyledi.

Melikgazi Battalgazi Bulvarı'na üst geçit müjdesi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan Karacaoğlu Mahallesi’ne üst geçit yaptırıldığını söyledi.

Per Se Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Per Se Mimarlık Limited Şirketi bugün Ali Derya Dostoğlu ve Uğur Özer ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de kuruldu.

Derya Karacaoğlu Haberi

Derya Karacaoğlu

Deltek Modern İnşaat Uygulamaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Derya Karacaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. Deltek Modern İnşaat Uygulamaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında sabit,prefabrik,bina,fabrikaliman,havaalanı,yol,köprü,baraj,kollektör,iskele,arıtma tesisi,meydan ve sair tesisler,inşaatı,tesisat,montaj her türlü temel ve sondaj işleri,dekopaj,direnaj,depolama ve dağıtımına yönelik tesisler,sulama,içme suyu,kanalizasyon,yolsanat yapıları,ısıtma,soğutma,kalorifer,asansör tesisleri gibi her türlü yapılar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Deltek Modern İnşaat Uygulamaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Kağıtcıbaşı Sokak, No:22/A....