02 / 10 / 2024

Derya Karahan

Derya Karahan

4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Balıkçı, Bilal Güngdoğdu, Derya Karahan, Seda Adıyaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu

Pendik Leb-i Derya Evleri yüzde 50 peşinat fırsatıyla!

Leb-i Derya Evleri, Tandoğan Köşklü İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Pendik Leb-i Derya Evleri'nde yüzde 50 peşinat fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Pendik Leb-i Derya Evleri fiyat listesi...

TCMB Başkanı Karahan: Göstergeler kira enflasyonunda yavaşlamaya işaret ediyor! İnandırıcı mı?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, yatırımcı toplantısı sunumunda enflasyonda yavaşlama eğilimine dikkat çekti. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Karahan'ın açıklaması üzerine ''inandırıcı mı?'' diye sordu.

TCMB Başkanı Karahan'dan kira açıklaması: Göstergeler kira enflasyonunda yavaşlamaya işaret ediyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan JPMorgan yatırımcı toplantısı sunumunda kira ile ilgili olarak yaptığı açıklamada öncü göstergelerin kira enflasyonunda yavaşlamaya işaret ettiğini söyledi.

Oturdukları villa için 500 bin dolar harcamışlardı! Pelin Karahan ve Bedri Güntay ev sahibiyle davalık oldu!

Güzel oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay 2020'de kiraladıkları evlerinin sahipleriyle davalık oldular. Pelin Karahan ve Bedri Güntay söz konusu için 3 yıllık kirayı peşin olarak ödemişlerdi.

Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan şaşırtan açıklama: Asgari ücrette tek artış dillendirildiği için bunu varsaydık!

Ekonomi dünyası ve piyasalarda tüm gözlerin çevrildiği asgari ücrete ara zam konusu ile ilgili Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan çarpıcı bir son dakika açıklaması geldi. Karahan, tek artışın varsayıldığını belirtti. İşte o son dakika açıklaması... 

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda yeni Başkan Fatih Karahan oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Dr. Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan, 28 Temmuz tarihinde TCMB Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Karahan Beton Hafriyat Madencilik Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Karahan Beton Hafriyat Madencilik Nakliyat Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aydın tarafından kuruldu.

Leb-i Derya Evleri fiyat listesi Ağustos 2023!

Leb-i Derya Evleri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. Toplam 120 adet konutun bulunduğu Leb-i Derya Evleri'nden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Leb-i Derya Evleri satışta! Yeni proje!

Leb-i Derya Evleri'nde toplam 120 adet konut bulunuyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Leb-i Derya Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

Bakan Derya Yanık: Depremzedelere 1 milyar 851 milyon lira  kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş'te meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için toplam 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldığını açıkladı.

Müjdeyi Bakan Derya Yanık verdi! O Ödemelere yüzde 70 zam geliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın yaptığı açıklamada, gelir desteği ödemelerinde yüzde 70'lik bir yükselişe gideceklerini ve yaşlılar için ücretsiz gezi olanağının devlet aracılığı ile karşılandığını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Bakan Derya Yanık duyurdu ev hanımlarına prim desteği geliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ev hanımlarına emeklilik detaylarına ilişkin bilgi verdi. Peki, ev hanımları nasıl emekli olacak? İşte detaylar...

Derya Karahan Haberi

Derya Karahan

4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Balıkçı, Bilal Güngdoğdu, Derya Karahan, Seda Adıyaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu. 4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi hisselerinden 15 bin TL'lik kısım Ayhan Balıkçı'ya, 7 bin 500 TL'lik kısmı Bilal Gündoğdu, 12 bin 500 TL'lik kısmı DErya Karahan ve 15 bin TL'lik kısmı ise Seda Adıyaman'a ait. 


4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkulü almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


4 Ay Emlak Gayrimenkul ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Atatürk Mahallesi, Kazımkarabekir Caddesi, A3 7...