07 / 05 / 2024

Derya Satman Eskioğlu

Derya Satman Eskioğlu

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi, Yeşim Özmen, Derya Satman Eskioğlu Müdürlüğü'nde 12 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ümit Cemaloğlu tarafından kuruldu.

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Casa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Derya Köroğlu tarafından kuruldu. 

TSKB'nin acı günü! Sezai Özbudak vefat etti!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş çalışanlarından Derya Başdelioğlu'nun babası Sezai Özbudak vefat etti. Sezai Özbudak'ın vefatı üzerinde TSKB bir taziye mesajı yayınladı.

Bekiroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekiroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Derya Bekiroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Çatalca, Kaleiçi Mahallesi, Tevfik Erdönmez Caddesi'nde kuruldu.

Derya Köroğlu yeni evi için alışveriş yaptı!

Türkiye'nin en eski müzik gruplarından Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu eşiyle birlikte yeni evleri için fayans alışverişine çıktı. Mecidiyeköy’deki seramik ve karo bayilerini gezen çift, seçim yaparken oldukça kararsız kaldı.

Anesis Turizm Seyahat ve Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anesis Turizm Seyahat ve Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esra Başeskioğlu, Anıl Şenlik tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Kayışoğlu Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Rasimpaşa Şubesi açıldı!

Kayışoğlu Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Rasimpaşa Şubesi, Zeki Derya Kayışoğlu Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Kuyucuoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuyucuoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmiye Işıklı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Beşiktaş, Tepecik Yolu İncesu Sokak, Derya Sitesi, B2 Blok'ta kuruldu.

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi açıldı!

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi, Yeşim Özmen, Derya Satman Eskioğlu Müdürlüğü'nde 12 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Daniela Marinova Hristova, Derya Dülgeroğlu ve Tülay Ersan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mart'ta kuruldu

Forum İstanbul'da, Derya Büyükuncu ve Emre aydın!

Türkiye 'nin en “su ”lu festivali: Water Fest, 23-24 Temmuz 'da, hem özel konuğu Derya Büyükuncu ve Emre Aydın konseri ile dolu dolu bir içerik, hem de sıcaktan bunalanlara acayip eğlenceli bir serinlik vaadediyor

Derya Satman Eskioğlu Haberi

Derya Satman Eskioğlu

Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi, Yeşim Özmen, Derya Satman Eskioğlu Müdürlüğü'nde 12 milyon TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.


Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi iş konusu; Seyahat acenteleri kurmak ve seyahat acenteliğinin gerektirdiği her türlü işleri ifa etmek ve 20.09.2012 tarihinde tescil edilen anonim şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.


Ne Sa Grup Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 Karaköy A Morgans Original İstanbul Şubesi adres: Beyoğlu, Müeyyetzade Mahallesi, Kemeraltı Caddesi,...