07 / 05 / 2024

Desa Deri mağazaları

Desa Deri mağazaları

Döviz kuru yüksek olan alışveriş merkezlerinden çıkma kararı alan Desa Deri ilk olarak Ankara Panora ve Antep Forum mağazalarını kapattı.

İnci Deri'nin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı!

İnci Deri’nin mağazalarının tamamına yakını kapandı. Şirketin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı.

Derlüks Deri perakende mağazalar açmayı planlıyor!

Derlüks Deri Yönetim Kurulu Başkanı Güzelci, “Ürettiğimizin neredeyse tamamını direkt ya da endirekt olarak ihraç ediyoruz. A segment müşteriye hitap ediyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında perakende mağazalar açarak kâr marjını arttırmayı hedefliyoruz” dedi...

Desa Deri döviz kuru yüksek olan AVM'lerden çıkıyor!

Döviz kuru yüksek olan alışveriş merkezlerinden çıkma kararı alan Desa Deri ilk olarak Ankara Panora ve Antep Forum mağazalarını kapattı.

Desa Deri Kızılay AVM'deki mağazasını kapattı!

Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ankara Kızılay AVM'deki mağazasını kapatma kararı aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle...

Desa Deri Yenikapı'daki mağazasını kapattı!

Desa Deri, verimlilik odaklı çalışma prensipleri doğrultusunda, İstanbul Yenikapı'daki mağazasını kapattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama...

Desa Deri, M1 Gaziantep AVM'deki mağazasını kapatıyor!

Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, M1 Gaziantep Alışveriş Merkezi'nde bulunan mağazanın kapatılacağı bildirildi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Desa Deri, Astoria AVM'deki mağazasını kapattı!

Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş., kar odaklı çalışma prensipleri doğrultusunda Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki şubesini kapatma kararı aldı. Şirket bu kararını KAP 'a bildirdi.

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Desa Deri mağazaları Haberi

Desa Deri mağazaları


Desa Deri döviz kuru yüksek olan alışveriş merkezlerinden çıkıyor. Sözcü gazetesinden Derin Gökçe'nin haberine göre, ilk olarak Ankara Panora ve Antep Forum mağazalarını kapattı. Desa Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet yaptığı açıklamada, "Bugünün şartları sadece Ankara ve Antep'teki mağazalar için değil, birçok lokasyonda... Bugün gelir gider dengesini kaybettiğimiz noktalarda tabi ki bu şekilde hareket etmeye devam edeceğiz. Son derece hızlı büyüyoruz. Perakendeden kaçmıyoruz." diye konuştu.

Mağaza kapanmalarına ilişkin olarak ise Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet, “Ankara Panora AVM’sindeki Desa Mağazası’nda yer olayı olarak üst kattayız. Uzun zamandır oradayız. Giderimizi gelirimiz karşılamıyor diye ifade etmiştik. Biz de üç ay öncesinden haber vererek bu ay sonu Desa Mağazası’nı kapattık.” dedi.

DAHA ILIMLI YAKLAŞIRSA GÜZEL OLUR


Yatırımcıların...