22 / 07 / 2024

Desa Melih Çelet

Desa Melih Çelet

Döviz kuru yüksek olan alışveriş merkezlerinden çıkma kararı alan Desa Deri ilk olarak Ankara Panora ve Antep Forum mağazalarını kapattı.

Desa Konut Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desa Konut Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Erdoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 6235 sayılı TMMOB Kanunu'nda, “mesleki denetim yetkisinin TMMOB ve odaların elinden alınmasını” öngören değişiklik taslağına ilişkin açıklama yaptı.

Melih Gökçek turizmcilere Ankapark'ı gezdirdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ANKAPARK’ın 23 Nisan 2018’de açılmasının ön görüldüğünü dile getirerek, “Burası turizmin kaynağı olacak” dedi.

Melih Gökçek'ten Albatros Parkı'nın satılmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Albatros Parkı’yla ilgili haberleri paylaşarak, parkın özel bir şirkete satılmasına tepki gösterdi.

Güvenpark'a cami iddiasına Melih Gökçek'ten yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Güvenpark’a Cami” yapılacağı iddialarına yanıt verdi. İşte Gökçek'in yanıtı...

Melih Gökçek: Ankapark'ın açılışı için kesin bir şey söyleyemiyorum!

Başkan Melih Gökçek’in Ankapark için söylediği “Açılış için kesin bir şey söyleyemiyorum” ifadesi üzerine CHP’li Doğan Yılmazkaya ve MHP’li Ramazan Şimşek Ankapark'ı eleştirdi.

Melih Gökçek: Yatırımda rekor üstüne rekor kırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Temapark ile hayvanat bahçesi arasına teleferik yapıklarını belirterek "2016 yılında çalışmalarımızda rekor üstüne rekorlar kırdık" dedi.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yıkımıyla gündemde olan Maltepe Havagazı Fabrikası ile ilgili açıklama yaptı.

Melih Gökçek'ten Ankara Fuar Alanı için öneri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre A.Ş”nin Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı’nda, hissedarlara, hisselerini Büyükşehir Belediyesi ile Akyurt Belediyesi'ne devretmelerini önerdi

Melih Gökçek: Ankapark'a Katarlılar ve Çinliler talip!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da yapımını sürdürdükleri büyük projeleri anlattı. Gökçek "Ankapark'a Katarlılar ve Çinliler talip, Arabistan'dan ilgilenenler var" dedi.

Melih Gökçek'ten Güvenpark için referandum önerisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Güvenpark’ta bulunan minibüs duraklarının yeraltına alınıp, üstünün de yeşil alan haline getirilmesi projesinin halka sorulabileceğini belirtti.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu'nun Kızılay istasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak minibüs duraklarının da yeraltına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na, "Bence siz, anlamadığınız işe bulaşmayın" diye tepki gösterdi.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na yanıt!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu’nun Kızılay İstasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak Güvenpark’taki minibüs duraklarının da yer altına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na cevap verdi.

Desa Melih Çelet Haberi

Desa Melih Çelet


Desa Deri döviz kuru yüksek olan alışveriş merkezlerinden çıkıyor. Sözcü gazetesinden Derin Gökçe'nin haberine göre, ilk olarak Ankara Panora ve Antep Forum mağazalarını kapattı. Desa Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet yaptığı açıklamada, "Bugünün şartları sadece Ankara ve Antep'teki mağazalar için değil, birçok lokasyonda... Bugün gelir gider dengesini kaybettiğimiz noktalarda tabi ki bu şekilde hareket etmeye devam edeceğiz. Son derece hızlı büyüyoruz. Perakendeden kaçmıyoruz." diye konuştu.

Mağaza kapanmalarına ilişkin olarak ise Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet, “Ankara Panora AVM’sindeki Desa Mağazası’nda yer olayı olarak üst kattayız. Uzun zamandır oradayız. Giderimizi gelirimiz karşılamıyor diye ifade etmiştik. Biz de üç ay öncesinden haber vererek bu ay sonu Desa Mağazası’nı kapattık.” dedi.

DAHA ILIMLI YAKLAŞIRSA GÜZEL OLUR


Yatırımcıların...