17 / 05 / 2024

Desk Lojistik ve Yatırım Anonim Şirketi beşiktaş

Desk Lojistik ve Yatırım Anonim Şirketi beşiktaş

Desk Lojistik ve Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Faruk Çelik, Ahmet Çelik, Avni Çelik, Bilgiç Ertürk, Hüseyin Altaş tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

I Plus Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

I Plus Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdolreza Panahı, Mıtra Panahı ve Safıeh Iezadpanah ortaklığında kuruldu.

Forya İnşaat Peyzaj Temizlik Lojistik Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forya İnşaat Peyzaj Temizlik Lojistik Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Aymaz tarafından kuruldu.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Taşhan tarafından kuruldu.

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nupal İnşaat Plastik Otomotiv Gıda Temizlik Kimya Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakmak tarafından kuruldu.

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

Logtrade Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Logtrade Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de alexandr Fazulın, German Vexler ve Tatyana Felker ortaklığında kuruldu.

Bufa İnşaat Taahhüt Lojistik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bufa İnşaat Taahhüt Lojistik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Fatih Bulut tarafından kuruldu.

Suziana Lojistik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suziana Lojistik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Ahmadreza Babolıbahmaeı ve Ashkan Zakaryazad ortaklığında kuruldu.

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 194 bin 750 TL sermaye bedeli ile Sema Cıngıllıoğlu tarafından kuruldu.

Tkworld İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tkworld İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Aygül tarafından kuruldu.

Desk Lojistik ve Yatırım Anonim Şirketi beşiktaş Haberi

Desk Lojistik ve Yatırım Anonim Şirketi beşiktaş

Desk Lojistik ve Yatırım Anonim Şirketi, Ömer Faruk Çelik, Ahmet Çelik, Avni Çelik, Bilgiç Ertürk, Hüseyin Altaş tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Desk Lojistik ve Yatırım Anonim Şirketi kapsamında Ömer Faruk Çelik, Ahmet Çelik, Avni Çelik, Bilgiç Ertürk ve Hüseyin Altaş yönetim kurulu üyesi olarak belirlendi. 


Desk Lojistik ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Lojistiğin alanına giren her türlü mal ve hizmeti kapsayan işleri yapmak yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Desk Lojistik ve Yatırım Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Barbaros Bulvarı, Yenidoğan Sokak,...