13 / 05 / 2024

DESKİ honaz

DESKİ honaz

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ), Honaz İlçesi'ndeki Akbaş Mahallesi'nde, kuraklık nedeniyle yetersiz kalan içme suyunun kapasitesini arttırmak için yeni sondaj kuyusu açtı.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Bu ilde yüzde 20 indirimle ticaret ve sanayi imarlı 3 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Denizli'nin Pamukkale ve Honaz ilçelerinde yer alan gayrimenkul ve arsaları satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsa almak isteyenler aman dikkat! O ilde yüzde 20 indirimle tam 3 arsa satılacak!

Denizli Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü,  Denizli Pamukkale ve Honaz'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Denizli Honaz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Honaz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Honaz’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Honaz’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Honaz’da sosyal konut projesi...

Desk Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Desk Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Doğukan Kandemir tarafından kuruldu.

Denizli'de yüzde 20 indirim fırsatıyla satılık 14 arsa! 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Denizli Çınar ve Gökpınar Milli Emlak Müdürlükleri, Denizli ili, Merkezefendi, Pamukkale ve Honaz ilçelerinde yer alan 14 gayrimenkulü 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

TOKİ Denizli Honaz başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Honaz projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Denizli Honaz'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Denizli 7. İcra Dairesi, Denizli ili, Honaz ilçesi, Gürlek Mahallesi, 123 ada 1 parselde yer alan fabrikayı 9 milyon 962 bin 120 TL'ye satıyor...

Denizli Honaz'da 22.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Denizli 5. İcra Dairesi, Denizli ili, Honaz ilçesi, Gürlek Mahallesi 107 ada 3 parselde yer alan fabrikayı 22 milyon 456 bin 381 TL'ye satıyor...

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Denizli OSB'de 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli 1. İcra Dairesi, Honaz ilçesi, Gürlek köyünde bulunan fabrika binası ve arsasını satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 388 bin 866 TL olarak belirlendi.

TOKİ Denizli Honaz 110 konut başvuruları yarın!

TOKİ Denizli Honaz 110 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

DESKİ honaz Haberi

DESKİ honaz


Denizli Büyükşehir Belediyesi 30 Mart'ın ardından merkez ile birlikte ilçelerin de içme suyu ve diğer alt yapı sorunlarını çözmeye devam ediyor. Yerel seçimlerden sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurularak kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Honaz İlçesi Akbaş Mahallesi'nde yaşanan içme suyu sıkıntısı nedeniyle inceleme başlattı. Yapılan incelemede, bölgenin içme suyu ihtiyacını karşılayan 6 lt/sn debili sondaj kuyusunun, yaşanan kuraklık sebebiyle debisinin 0,5 lt /sn düzeyine kadar düştüğü tespit edildi. 


Bu nedenle vatandaşların içme suyu sıkıntısı yaşadığı ifade edilirken, acil olarak mahallede yeni sondaj kuyusu açılmasına karar verildi. Hemen çalışmalara başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ bölgede 140 metre derinliğinde yeni sondaj kuyusu açtı. Yeni sondaj kuyusunda 11 lt /sn debili su elde edildi. İçme suyu ihtiyacı giderilen...