07 / 05 / 2024

Detay Ölçüm iletişim

Detay Ölçüm iletişim

Detay Ölçüm ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Bilkolar ve Hakan Aydoğmuş ortaklığıyla kuruldu.

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

Saka Yazılım Bilişim İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saka Yazılım Bilişim İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Saka tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Detay Ölçüm ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Ölçüm ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Bilkolar ve Hakan Aydoğmuş ortaklığıyla kuruldu.

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim!

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Gayrettepe'de fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor...

Tümsis Tümleşik Elektronik Sistemler Araştırma Geliştirme Yazılım Bilişim San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tümsis Tümleşik Elektronik Sistemler Araştırma Geliştirme Yazılım Bilişim San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Melik Yazıcı, Hüseyin Kayahan, Ömer Ceylan ve Ömer Hızıroğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje toplam 104 bin 342 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Evleri iletişim!

Adım İstanbul Evleri iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 35 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Evvel İstanbul'a yakın konumda inşa edilecek olan proje toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılıyor. Adım İstanbul satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri!

Daire teslimlerinin 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanan projede 1.155 adet konut bulunuyor. Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 449 9 485 olarak belirlendi.

Viraistanbul Gül Proje iletişim!

Viraistanbul Gül Proje iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2018'in sonunda tamamlanacak olan Viraistanbul projesinde 1.156 adet konut ve 39 adet cadde mağazası yer alıyor...

Vira İstanbul Gül Proje iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 92 bin metrekarelik arsa üzerine yayılıyor. Vira İstanbul Gül Proje iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi.

Detay Ölçüm iletişim Haberi

Detay Ölçüm iletişim

Detay Ölçüm ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Bilkolar ve Hakan Aydoğmuş ortaklığıyla kuruldu.

Detay Ölçüm ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:1 ) Labaratuar ve Eğitim Hizmetleri a. ISO 9001, ISO 14001, HAC- CP, OHSAS 18001, ISO TS 16949, ISO 13485, ıso 17025, ISO 15189, İSO 22000 vb. her türlü ulusal ve uluslar arası kalite yönetim sistemleri; CE ürün, hizmet vb. her türlü belgelendirme sistemleri konularında eğitim, gözetim, ve danışmanlık hizmetleri vermek. b. Mobil ve seyyar laboratuarlar kurmak işletmek c. Su, atık su, hava, hava kalitesi, çamur, gürültü, atık, tehlikeli atık, gıda, yağ, petrol, toprak vb. analizlerin ve ölçümlerin yapılabilmesi için her türlü labaratuarı kurmak, işletmek, araç ve...