07 / 05 / 2024

Detem Derin Temel Teknolojileri Turizm iletişim

Detem Derin Temel Teknolojileri Turizm iletişim

Detem Derin Temel Teknolojileri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Belen Ercan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Bahçelievler Kuyumcukent'te kuruldu.

Detem Derin Temel Teknolojileri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detem Derin Temel Teknolojileri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Belen Ercan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Bahçelievler Kuyumcukent'te kuruldu.

Burçin Solmaz Derinçay'da yaşanan kirliliğe dikkat çekti!

Güvenli Gıda Derneği Başkanı Yüksek Ziraat Mühendisi Sadadettin Karaarslan, İl Genel Meclisi Üyesi Burçin Solmaz'ın Derinçay'da yaşanan kirliliğe dikkat çektiği açıklamalar üzerine bir değerlendirme yaptı.

Siemens derin dondurucu ile yaz lezzetlerini kışa saklayın!

Siemens derin dondurucu ile yaz lezzetlerini kışa saklayın. Siemens GS36NAI31 noFrost çekmeceli derin dondurucu ile kış mevsiminin ortasında yaz mevsimine özgü lezzetlerden oluşan ziyafet lüksüne sahip olabilirsiniz.

TANAP'ın temel atma töreni 20 Eylül'de yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa sınırına taşıyacak olan Trans Anadolu Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) temel atma töreninin 20 Eylül'de yapılacağını açıkladı.

Bosch NoFrost çekmeceli derin dondurucuyla yaz lezzetleri kışın da taptaze!

Bosch GSN54AW30 Çekmeceli Derin Dondurucu, yazlık sebze ve meyvelerin tazeliğini, sağlığını ve lezzetini kış boyu yaşamak isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor.Bosch NoFrost çekmeceli derin dondurucuyla yaz lezzetleri kışın da taptaze.

Şaadet Temel: 5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz!

Fikirtepe'de sözleşme imzalamayanlara kamulaştırma yapılacağını söyleyen Şaadet Temel, '5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz' dedi.Temel, Fikirtepe'de 4 yıldır çözüme kavuşturulamayan kentsel dönüşüm projesi için son viraja girildiğini söyledi

Şaadet Temel: 5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz!

Fikirtepe'de inşaat faaliyetlerini sürdüren Anka Group Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Fikirtepe'de genel anlamıyla sona yaklaşıldığını söyledi. Temel "5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz" dedi.

Temel Kotil: 3. havalimanı ile İstanbul en çok sefer alan şehir olacak!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, 3. havalimanının açılmasıyla İstanbul’un dünyadaki en önemli aktarma noktalarından biri olacağını söyledi. Kotil, İstanbul en çok sefer alan şehir olacak dedi...

Temel Kotil'e Yılın CEO'su ödülü!

THY Genel Müdürü Kotil'e Yılın CEO'su ödülü verildi. THY Genel Müdürü Temel Kotil, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen "2014 Havayolları Strateji Ödülleri"nde, "Yılın CEO'su" ödülüne layık görüldü.

İdris Güllüce Hollanda'da Yıldız Eğitim Merkezi’nin temel atma törenine katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, burada Hollanda Türk İşadamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi ve Hollanda'nın Schiedam kentinde Yıldız Eğitim Merkezinin temel atma törenine katıldı.

Vergi incelemesi, Vergi Denetim Kurulu'na yasanın vermiş olduğu en temel görevdir!

Maliye Bakanlığı, vergi incelemesinin Vergi Denetim Kuruluna (VDK) yasanın vermiş olduğu en temel görev olduğunu ve bu görevin tarafsızlık, objektiflik, bilimsellik ve mesleki yetkinlik ilkeleri çerçevesinde gerçekleştirildiğini bildirdi...

Veysel Eroğlu, Kozcağız beldesinde 9 tesisinin temel atma törenine katıldı!

Veysel Eroğlu, Kozcağız beldesinde 9 tesisinin temel atma törenine katıldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yakın bir gelecekte, dünyadaki en önemli sektör, gıda güvenliği ve gıda arzı olacaktır" dedi.

Klima kullanmanın 5 temel püf noktası!

Klimalar, artık lüks olmaktan çıkıp önemli bir ihtiyaç haline gelmiş durumda. Yaz-kış tasarruf ve konfor için doğru klima, doğru montaj ve periyodik bakım şart. İşte klima kullanmanın 5 temel püf noktası...

Detem Derin Temel Teknolojileri Turizm iletişim Haberi

Detem Derin Temel Teknolojileri Turizm iletişim

Detem Derin Temel Teknolojileri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Belen Ercan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. 


Detem Derin Temel Teknolojileri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane, inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...