10 / 05 / 2024

Detroit irtibat

Detroit irtibat

ABD'nin en büyük ve dünyanın sayılı otomotiv merkezlerinden biri olan Detroit, iflas koruma talebinde bulundu. Michigan eyaletine bağlı Detroit şehrinde, 18.5 milyar dolarlık borçla ülke tarihinin en büyük iflası yaşandı...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya iniyor!

İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm tıkanınca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaşanan mağduriyetleri giderecek. Bakanlık sorunların hızlı şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla irtibat ofisi açılacağını bildirildi. 

Sakarya Erenköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Adapazarı Belediyesi Evrenköy Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi’ne başlıyor. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, Evrenköy’de irtibat bürosu kuruldu.

Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi'nde acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergahlara isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

İbn Haldun Üniversitesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi'nin resmi açılışı ile 4. Uluslararası İbn Haldun Sempozyumu'nun açılışındaki konuşmasında, nasıl kökleriyle bağı kopan bir çınar kurursa, medeniyet birikimiyle irtibatını koparan bir ülkenin de fikri kuraklığa maruz kalacağını söyledi.

Çankırı'da kentsel dönüşüm irtibat bürosu açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Çankırı Belediyesinin iş birliği ile yürüttüğü "Riskli Alanların Dönüşüm Projesi" kapsamında vatandaşları bilgilendirme amacı ile Kentsel Dönüşüm İrtibat Bürosu açıldı.

Ataşehir'de plan irtibat ofisi açıldı!

Ataşehir’de daha önce Türkiye’nin hiçbir yerinde yapılmayan “Yerinde Katılımcı Planlama” ile kapalı kapılar ardında değil; halkla birlikte, vatandaşların dilekçeleri üzerine, onların taleplerini esas alan bir uygulama yapılıyor.

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış ofisi!

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış ofisi irtibat bilgisi haberimizde yer alıyor. 3. İstanbul projesinde teslimler 2019 yılında yapılıyor...

44 mülki idare amiri görevinden uzaklaştırıldı!

İçişleri Bakanlığınca, FETÖ/PDY ile iltisakı veya irtibatı olduğu değerlendirilerek görevden uzaklaştırılan Kandıra Kaymakamı Çiçek, gözaltına alındı

Detroit irtibat Haberi

Detroit irtibat

Otomotiv sektörü iflas şoku yaşıyor. ABD'nin en büyük ve dünyanın sayılı otomotiv merkezlerinden biri olan Detroit, iflas koruma talebinde bulundu. Michigan eyaletine bağlı Detroit şehrinde, 18.5 milyar dolarlık borçla ülke tarihinin en büyük iflası yaşandı. Detroit Acil Durum Müdürü Kevyn Orr'un hazırladığı iflas kararı dosyası Vali Rick Snyder tarafından kabul edildi. 


BAŞKA ŞANS KALMAMIŞTI 

Michigan Valisi Rick Snyder yaptığı açıklamada, "18.5 milyar dolarlık borcu bulunan Detroit'in iflastan başka şansı kalmamıştı" değerlendirmesini yaptı. Detroit'in karşı karşıya kaldığı mali krizin çok uzun süre ihmal edildiğini bildiren Snyder, "Bu zor kararı temel hizmetleri hak eden Detroit halkı için alıyorum" diyerek, bu şekilde şehrin gelecekte mali yönden tekrar eski günlere döndürülebileceğini kaydetti. Kararın geçerli olması için hakimin onaylaması gerekiyor. Detroit, son aylarda 10 bin çalışanının...