12 / 05 / 2024

Dev yatırıma ilave

Dev yatırıma ilave

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Adana- Dörtyol'da kurulacak 3.7 milyar dolarlık tesisin açılışına Cumhurbaşkanını davet etti. Erdemoğlu, yeni yatırımların sırada olduğunu belirtti.

Bu yatırım fırsatını asla göz ardı etmeyin

Bugün Türkiye’deki dev holdinglerin yeni kuşak temsilcileri borsalarda işlem görmeyen yüzlerce şirkette yatırımlar yapıyor. Öte yandan kitle fonlaması ise Türkiye’de hızla büyüyen ve yatırıma adeta aç bir alan.

Türkiye yatırım cenneti haline geliyor! Dev şirketler bir bir yatırım planlarını açıklıyor!

Dünya çapında yaşanan kriz ortamında devler rotasını Türkiye’ye çevirdi. Milyar dolarlık dev yatırımlarla ülkemize gelen dünyaca ünlü firmalar açtıkları yeni işletmeler ile binlerce kişiye iş kapısı aralayacak.

ABD'li dev yatırım bankasından flaş Türkiye açıklaması!

ABD’li dev yatırım bankası olan JP Morgan, Türkiye için yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı.. İşte flaş Türkiye açıklaması...

Türk firmadan Kanada'ya dev yatırım!

Ünlü iş insanı Murat Türel, petrol ve enerji sektörü alanında Kanada'ya dev bir yatırım yapacak.

'Yeni yükseliş gelebilir' diyen ABD’li dev yatırım bankası elinde dolar ve euro olanları bir bir uyardı...

Euro/dolar paritesi 20 yılın ardından ilk kez eşitlenirken ABD'li dev yatırım bankasından elinde dolar ve euro olanlar için uyarı geldi...

Bitcoin dev yatırımcılarının radarında!

Son zamanlarda tuhaf hareketler yaşayan kripto para borsasının en büyük birimi Bitcoin dev yatırımcıların radarına girdi. 

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'ndan 'Yatırıma Destek' TL kredisi!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, 10 yıla kadar vadeli Yatırıma destek TL kredisini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın belirlediği güncel politika faiz oranına endeksli, bugün itibarıyla yüzde 7,75 faiz oranıyla yatırımcılara sundu.

YC Inox’un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceği 80 milyon dolarlık dev yatırımda mimari partneri Iglo Architects oldu.

104 milyar liralık yatırıma tamamlama vizesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ocak-Kasım 2019 döneminde 104 milyar liralık yatırıma tamamlama vizesi verildiğini ve 157 bin 374 kişilik istihdam oluştuğunu belirterek "116 milyar liralık yatırıma yeni teşvik belgesi verdik,186 bin 394 ilave istihdam bekliyoruz" dedi.

01 Burda Adana AVM açıldı! 150 milyon dolarlık dev yatırım!

Esas Gayrimenkul imzası ile Adana'da hayata geçirilen 01 Burda AVM 150 milyon dolar yatırım bedeli ile kapılarını açtı. AVM'de 111 adet mağaza bulunuyor...

Polatlı OSB'ye 27 milyon liralık dev yatırım!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Polatlı OSB'ye yapılacak 27 milyon liraya ulaşan dev yatırıma onay verdi. 

OSB'lerdeki boş parseller yatırıma kazandırılacak!,

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi hakkında açıklama yapan  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Amacımız, OSB’lerdeki boş parselleri yatırıma hızlı bir şekilde kazandırarak üretim ve istihdamı etkin şekilde artırmak" dedi...

Dev yatırıma ilave Haberi

Dev yatırıma ilave

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, hayata geçirecekleri projelerden ve yatırımlarda bahsetti. 1.5 milyar dolarlık ithalatı bitirmek istediklerini vurgulayan Erdemoğlu, yatırım tutarının 3.7 milyar dolar olduğunu ve Adana- Dörtyol'da kurulacak tesis için makinelerle ilgili görüşmelerin yapıldığını kaydetti. "Şartlar oluşursa önümüzdeki dönemde yeni tesisler yapabiliriz" diyen Erdemoğlu, yeni yatırımların sinyalini verdi.


3.7 milyar dolarlık yatırımın 3 bin ek istihdam sağlayacağını ifade eden İbrahim Erdemoğlu, hammaddeyi Türkiye'de üretecekleri için yeni fabrika yatırımlarının da kolaylaşacağını açıkladı. 


Erdemoğlu, "Her üretimi küresel çapta düşünüyoruz, şu anda makine halısında dünya lideriyiz. Hedefimiz polyesterde de Afrika, Ortadoğu, Avrupa ve Rusya'da Türkiye'yi lider yapmak. Bu yatırımla yıllık 1.5 milyar dolarlık polyester ithalatı da bitecek" diye konuştu.


Çalışanlarını ev sahibi yapan Erdemoğlu, şu açıklamalarda bulundu: 

"1983'e kadar kirada oturuyorduk. 1983'te ailece...