08 / 05 / 2024

dev yatırımlar

dev yatırımlar

Hürriyet’e geleceğin resmini çizen dünyaca ünlü fütüristlere göre insanın genetik formülü artık çözüldü, bu yüzden de gelecekte tıp alanındaki gelişmelere genetik bilimi damgasını vuracak.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

2018 dev yatırımların yılı olacak!

2018’de dev yatırımlara devam edeceklerini söyleyen Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, yeni havalimanı yatırımlarını gündeme aldıklarını da açıkladı..

Bayburt'ta dev yatırımlar incelendi!

Bayburt Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından yerinde incelendi.

Kocasinan dev yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, inşaatı devam eden Kayseri Bölge Hastanesi’ni inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, dev yatırımlar ve projeler ile Kocasinan’ın, her alanda cazibe merkezi haline dönüştüğünü belirtti.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya dev yatırımlar!

Daha yaşanabilir ve sağlıklı kent hedefiyle Bursa’da yatırım hamlelerini bir bir gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ‘Bütünşehir’ uygulamasıyla birlikte ilçeleri de dev yatırımlarla buluşturuyor.

İzmit'te iki yılda kentsel dönüşüm adına dev yatırımlar yapıldı!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cumhuriyet Parkı’nda yaptığı basın toplantısında İzmit’e iki yılda dev yatırım yaptıklarını, vizyon projelerinin ise kentsel dönüşüm olduğunu söyledi

Bafra spor yatırımlarıyla önem kazandı!

Türkiye'nin dört bir yanına dev yatırımlar yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun'un Bafra ilçesinde de önemli tesisler inşa etti.

Pendik'teki dev yatırımlar ilçenin gururu oldu!

Sabiha Gökçen Havaalanı’nın kapasitesini genişleterek Atatürk Havaalanı’ndan daha büyük hale getirecek 2. Pist için çalışmalar başladı. 2.Pist ile metro şantiyelerini ve tamamlanan Hükümet Konağı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Şahin, bu yatırımların Pen

Rize'de yatırımlar hızla artıyor!

Karadeniz'in önemli şehirlerinden Rize, ekonomide büyük bir atılım içerisinde. Dev ulaşım projelerinin modern tarıma, eğitim hamlelerinden sanayi yatırımlarına kadar birçok alanda dönüşüm yaşayan şehir, bölgesinde güçlü bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Ali Mantı Mamak yatırımları hakkında bilgi aldı!

Mamak Kaymakamı Ali Mantı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile birlikte spor yatırımlarını gezerek tesisler hakkında detaylı bilgi aldı. Başkan Akgül "Dev spor yatırımlarımızla Mamaklıların hizmetindeyiz" dedi

Kepez'de dev sağlık yatırımları sürüyor!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü sağlık yatırımlarının sürdüğünü belirterek 2016' da Kepez'e dev yatırımlar geleceğini müjdeledi

Bursa'nın ilçelerinde dev bütçeli yatırımlar yapılıyor!

Hafta sonunu Bursa’nın ova ilçelerinden Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlarla bir araya geldi, hayata geçirdikleri dev bütçeli yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

dev yatırımlar Haberi

dev yatırımlar

Hürriyet’e geleceğin resmini çizen dünyaca ünlü fütüristlere göre insanın genetik formülü artık çözüldü, bu yüzden de gelecekte tıp alanındaki gelişmelere genetik bilimi damgasını vuracak. Genetik ilaçlarla kanser dahil birçok hastalığa çare bulunacak, insanların yaşam süresi uzayacak, sakat doğumlar ortadan kalkacak, yaşlanma gecikecek.



PLAZALAR KÜLTÜR MERKEZİ OLACAK: ÇOĞUNLUK EVDEN ÇALIŞACAK


Gelecek bilimcilere göre 10-15 yıl içinde plaza-ofis devri kapanıyor, dijitalleşme, internet devrimi ve enerji devrimi sonucunda çoğunluk evden çalışacak, boşalan plazalar sosyalleşme merkezi olacak.


Liselotte Lyngso: Yaşadığımız akıllı evler; daha sağlıklı ve daha uzun yaşayabilmemiz amacıyla, tamamen o yönde tasarlanacak. İnsanlarda bir doğaya dönüş var. Artık herkes çocuğunu temiz havalı, bol yeşillikli yerlerde, sağlıklı bir şekilde yetiştirmek istiyor. Daha güvenli, daha sağlıklı ve daha küçük şehirlerde yaşayıp aynı zamanda küresel olarak birbirimizle bağlantılı...