02 / 05 / 2024

deve yumurtası şeklinde ağaç evler

deve yumurtası şeklinde ağaç evler

Deve yumurtasına benzer tasarımıyla kelebek gibi doğayla iç içe yaşamaya imkan sağlayan ağaç evler 6 bin dolar değerinde...

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Türkiye'nin yüzde 67,9'u yoğun kent şeklinde sınıflandıran bölgelerde yaşıyor! 

Türkiye nüfusunun yüzde 67,9'una karşılık gelen 57,9 milyonluk bölümünün, yoğun kent şeklinde sınıflandırılan yerlerde yaşadığı açıklandı. İşte o rakamlar...

Hasan Sözbilir'den Datça açıklaması: Deprem fırtınası şeklinde gerçekleşiyor!

İzmir DEÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Ege Denizi’nde yaşanan depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Sözbilir, depremler için "Deprem fırtınası şeklinde gerçekleşiyor" dedi.

Hasan Sözbilir: İzmir'de deprem fırtınası şeklinde sarsıntılar devam edecek!

DAUM Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, bu gece İzmir'de yaşanan depreme ilişkin konuştu. Sözbilir, "Deprem fırtınası şeklinde sarsıntıların devam edeceğini söyleyebiliriz. Bu durumda biraz daha depremler şiddetini hissettirecek şekilde devam edecek" dedi.

Türkiye’de V şeklinde bir ekonomik iyileşme olacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Chakrabarti, "Bu yıl EBRD’nin faaliyet gösterdiği her piyasada daralma söz konusu. Türkiye’de ve faaliyette olduğumuz bazı ülkelerde V şeklinde bir iyileşmenin olacağına inanıyorum" dedi.

Trend GYO Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi süreci uzatıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" süreci COVİD-19 Pandemisi nedeni ile uzatıldı...

Elazığ Dilek Apartmanı neden V şeklinde yıkıldı?

Elazığ'da meydana gelen depremde V şeklinde yıkılan Dilek Apartmanı, depremin simge binalarından oldu. Bir bina neden V şeklinde yıkılır? 

Katar'da FIFA Dünya Kupası'na özel '2022' şeklinde bina inşa edildi!

Katar, 2022'de FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Katar'da 2022 Dünya Kupası'na özel inşa edilen '2022' şeklinde bina hizmete açıldı...

Artık evlerin salonları 'L' şeklinde!

Kentsel dönüşüme giren evlerin birçoğunun salonları “L” şeklinde. Mekanın bir köşesi muhakkak küçük bir balkon ile birleştirilmiş. Mekanın büyüklüğü zorla tek bir yaşam şekline itiyor.

Kentsel dönüşümü, yerinde dönüşüm şeklinde yapacağız!

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kağıthane'de halkla buluştu. İnce, kentsel dönüşümü, yerinde dönüşüm şeklinde yapacaklarını söyledi...

Apple'dan 'MacBook' şeklinde mağaza!

Apple, ABD'nin Chicago kentinde "MacBook" şeklinde mağaza açtı. Cam duvarlarıyla dikkat çeken mağaza müşterilerin ilgi odağı oldu.

New York'taki Yeni Türkevi Binası lale şeklinde inşa edilecek!

New York Yeni Türkevi Binası lale şeklinde dizayn edildi. Yeni Türkevi Binası'nın hayata geçirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Bitlis'te villa şeklinde 5 sevgi evi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, 2015'te Bitlis merkezde korumaya muhtaç ve kimsesiz çocuklar için villa şeklinde 5 sevgi evi açtıklarını söyledi.

deve yumurtası şeklinde ağaç evler Haberi

deve yumurtası şeklinde ağaç evler
Berni Du Payrat tarafından tasarlanan Hindistan Cevizi evler dünyada moda. Deve yumurtasına benzer tasarımıyla alüminyum gövdeli, üzeri su geçirmez kumaşla kaplanmış ağaç evlerde kelebek gibi doğayla iç içe yaşanıyor. Fikrin sahibi Payrat, fiyatı 6 bin dolar olan Hindistan Cevizi evlerin doğada vakit geçirmek isteyen çiftler için romantik bir seçim olacağını...