19 / 07 / 2024

Develi 12 inci şube

Develi 12 inci şube

Lezzeti, kaliteyi ve profesyonelliği mükemmel şekilde harmanlayan, Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi 12. Şubesini Ankaralılar ile buluşturmaya hazır…

12 Mayıs 2023 çeyrek altın ne kadar? Gram altın, ons altın ne kadar? 12 Mayıs 2023 tam altın fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.267,40 liradan satılıyor. 12 Mayıs 2023 yani haftanın beşinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 12 Mayıs altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 12 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 12 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 12 Ağustos altın fiyatları!

 Bomonti Fabrikası'nın  Diyanet'e tahsis işlemi iptal edildi!

İstanbul 12'inci idare Mahkemesi, yıkılan Bomonti Fabrikası'na ait depoların  Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsis edilme kararını iptal etti.

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

İzmir Menderes'te 12.1 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

İzmir İli, Menderes İlçesi, Develi mahallesi Akçaalan mevkiinde yer alan 5 adet gayrimenkul toplamda 12 milyon 190 bin 856,400 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

12'nci Gayrimenkul Fuarı Ve Arap-Türk Zirvesi İstanbul'da yapılacak!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere farklı ülkelerden 500’den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12’inci Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. 

Koçtaş, Emaar Square Mall’da mağaza açtı!

Koçtaş, İstanbul’daki 12’inci Türkiye’deki 42’inci mağazasını Ümraniye Emaar Square Mall’da açtı.

5. İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri Fuarı 12-15 Ocak'ta!

Türkiye'nin yanı sıra Dünya'daki tek fuar olma özelliğini kazanan 5’inci Uluslararası İskele Kalıp Ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri İhtisas Fuarı, 12-15 Ocak 2017 tarihleri arasında 9. ve 10. Hall’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Johnny Depp Venedik'teki evini 12 milyon dolara satacak!

ABD'li oyuncu Johnny Depp Venedik'teki evini satma kararı aldı. 17'inci yüzyıldan kalma evi için 12 milyon dolar fiyat istedi.

Develi, 12. şubesini Ankara’da açtı!

Lezzeti, kaliteyi ve profesyonelliği mükemmel şekilde harmanlayan, Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, 6 milyon TL yatırım ile 350 kişi kapasiteli yeni şubesini Ankara’da hizmete açtı.

Develi 12. şubesini Ankara'da açıyor!

Lezzeti, kaliteyi ve profesyonelliği mükemmel şekilde harmanlayan, Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi 12. Şubesini Ankaralılar ile buluşturmaya hazır…

12. CNR IMOB Fuarı 26 Ocak'ta başlıyor!

Geniş bir yelpazede ürün gruplarının sergileneceği İstanbul Mobilya Fuarı CNR IMOB, 26-31 Ocak tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy'de 12'inci kez düzenlenecek.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi 12 Mayıs'ta!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin Soğanlı Mahallesi’nde hayata geçireceği Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayım başladı. Toplam 42 hektar alan üzerinde gerçekleştirilecek olan projenin 1’inci etap 1’inci kısmı 12 Mayıs tarihinde ihaleye çıkıyor.

Develi 12 inci şube Haberi

Develi 12 inci şube

Ankara’nın en özel lokasyonlarından Filistin Caddesi üzerindeki müstakil yerinde misafirlerini ağırlayacak olan Develi, her biri lezzet efsanesine dönüşmüş unutulmaz tatlarını, Antep mutfağının lezzetlerini, Ankaralılar ile buluşturacak.


Et ve kebap mutfağında Başkent’te önemli bir boşluğu dolduracak olan Develi, özel dekorasyona sahip restoranı ve keyifli bahçesi ile Ankaralılara kusursuz bir hizmet sunacak.


Ankaralıları İftara bekliyoruz…


Develi, yeni şubesi ile birlikte sağlık, bereket ve misafirperverliğin simgesi olan Ramazan ayına özel hazırladığı iftar menüsünü Ankaralılar ile de buluşturacak. Ankaralılar bu Ramazan’ı Develi ile karşılayabilecek.


Geniş bir yelpazede hazırlanan özel iftar menüsüyle her damak zevkine hitap eden, 11 ayın sultanına yakışır sofralar tüm Develi restoranlarında Ankaralı misafirlerini bekliyor. Kendine has tadıyla gurme damaklara hitap eden kebaplarının yanı sıra özel iftar tabağı, kağıtta pastırma, semsek pidesi, içli köfte, Antep...