06 / 05 / 2024

Develi 12. şubesi

Develi 12. şubesi

Lezzeti, kaliteyi ve profesyonelliği mükemmel şekilde harmanlayan, Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, 6 milyon TL yatırım ile 350 kişi kapasiteli yeni şubesini Ankara’da hizmete açtı.

Öğrencilerin okula başlama maliyeti dört kat arttı! Veliler kara kara düşünüyor! 12 bin 500 TL'yi gözden çıkaracaklar!

12 Eylül'den itibaren yeni  öğretim yılı başlayacak. Öğrenciler ve veliler yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. Eğitim-İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy, bir ilkokul öğrencisinin eğitim masrafı 12 bin 500 TL'ye ulaştığını belirtti. Peki bir öğrencinin okula başlaması ne kadara mal olur?

Buyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Buyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 12 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Uğur Kıraç tarafından açıldı.

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic. Limited Şirketi İst. Şubesi açıldı!

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic Limited Şirketi İst Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından açıldı.

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi  12 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Sarı tarafından  açıldı. 

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

İzmir Menderes'te 12.1 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

İzmir İli, Menderes İlçesi, Develi mahallesi Akçaalan mevkiinde yer alan 5 adet gayrimenkul toplamda 12 milyon 190 bin 856,400 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tülin Gazi İçmimarlar Odası İzmir Şubesi başkanı oldu!

TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi’nin 12. Olağan Genel Kurul seçimleri tamamlandı. TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi'nin yeni başkanı Tülin Gazi oldu. 

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi 3 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Adalet Turan Turizm İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi 8 milyon TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Anne Gözüyle Kentsel Dönüşüm Paneli 12 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi tarafından Anne Gözüyle Kentsel Dönüşüm ve Toplumsal Değişim Paneli 12 Mayıs Cuma günü saat 14.00’da düzenlenecek.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 12 Şubesi bugün Beyoğlu’nda 6 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Develi, 12. şubesini Ankara’da açtı!

Lezzeti, kaliteyi ve profesyonelliği mükemmel şekilde harmanlayan, Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, 6 milyon TL yatırım ile 350 kişi kapasiteli yeni şubesini Ankara’da hizmete açtı.

Develi 12. şubesi Haberi

Develi 12. şubesi

Lezzeti, kaliteyi ve profesyonelliği mükemmel şekilde harmanlayan, Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, 6 milyon TL yatırım ile 350 kişi kapasiteli yeni şubesini Ankara’da hizmete açtı.


Ankara şubesi ile birlikte istihdam sayısını da 1000’e yükselten Develi yeni yatırımı ile büyümeye devam ediyor.


Efsane Ankara’da…


Ankara’nın en özel lokasyonlarından Filistin Caddesi üzerindeki 350 kişi kapasiteli müstakil yerinde misafirlerini ağırlamaya başlayan Develi, her biri lezzet efsanesine dönüşmüş unutulmaz tatlarını, Antep mutfağının lezzetlerini, Ankaralılar ile buluşturuyor.


Et ve kebap mutfağında Başkent’te önemli bir boşluğu dolduracak olan Develi, özel dekorasyona sahip restoranı ve keyifli bahçesi ile Ankaralılara kusursuz bir hizmet sunuyor.


Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet hikâyesiyle Türkiye’nin güçlü restoran gruplarından biri olan Develi, lezzet efsanesini Samatya, Kalamış, Etiler, Marin, Ataşehir, Florya, Eminönü, Tuzla ViaMarin ve Nişantaşı şubelerinden...