12 / 05 / 2024

devlet binalarının bakımı ve onarımı

devlet binalarının bakımı ve onarımı

Devlete ait binaların bakımı ve onarımı gibi işler, Devlet Binaları İşletme, Bakım, Onarım Yönetmeliği kapsamında yer alan hükümler doğrultusunda yürütülüyor. İşte devlete ait binaların bakımı ve onarımı ile ilgili esaslar...

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Profilo BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla satışta!

Beyaz eşya sektöründe en çok tercih edilen markalardan biri olan Profilo, BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla beraber satışa sundu.

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına resmen sigorta müjdesi geldi! AK Partili o isim tek tek açıkladı! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli yakınının bakımını üstlenen kişilerin çalışma hayatı sürecine dahil olamadığını kaydederek, bu kişilere devletin kısmi sigorta imkanı sağlayacağını dile getirdi.

Watsons’ın saç bakım ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Watsons’da dikkat çeken fiyatlar...

Watsons’ın bakım ürünleriyle daha güçlü ve sağlıklı saçlar! Peki fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi....

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için pek çok farklı kalemde destek ödemesi yapılıyor. Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden binlerce vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Yıkılan binaların yenisini yapmak için 350 milyar lira lazım!

İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Hakan Koman, toplanan 115 milyar liralık bağış miktarı ile yıkılan 60 bin binanın ancak 17 bininin yapılabileceğini belirterek “Yıkılan tüm binaların yapımı bu rakamın 3 katını geçer” dedi.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla tam bu kadar oldu! Yeni maaşını merak eden hemen baksın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal desteklerden faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla tam bu kadar oldu! Yeni maaşını merak eden hemen baksın!

Saçlarınızın bakımı mı geldi? Yves Rocher şimdi yüzde 25 indirimli. İşte 29 Eylül 2022 Yves Rocher fiyat listesi!

Kozmetik ve kişisel bakım markası Yves Rocher online satış kanalı yvesrocher.com.tr’de saç bakım ürünlerine sepette yüzde 25 indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyalı ürünlerin fiyat listesi 

İhtiyaç sahipleri 3 bin 340 TL evde bakım maaşı alacak! 24 Eylül 2022 Evde bakım maaşı sorgulama ekranı!

Evde bakım maaşı hangi şehirlerde yattı? Evde bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın bakımını üstlenenler için evde bakım maaşı yatan iller listesini araştırıyor. İhtiyaç sahipleri için 3 bin 340 TL evde bakım aylığı ödemeleri 15 Eylül itibarıyla yapılmaya başlandı. İşte, 24 Eylül evde bakım maaşı y

devlet binalarının bakımı ve onarımı Haberi

devlet binalarının bakımı ve onarımı

Devlete ait binaların bakımı ve onarımı!

Devlete ait binaların ve müştemilatın mimari, yapım yönünden bakım ve onarımlarının yapılması ve bu binaların içinde veya dışında olup bina ile ilgili tesis ve donatımın işletme, koruyucu bakımları onarımları ve temizlik işleri "Devlet Binaları İşletme, Bakım, Onarım Yönetmeliği" hükümlere göre yürütülüyor.


Devlet binalarının işletilmesi; bina içinde veya dışında bina ile ilgili tesis ve donatımın (hazırlanmış ve hazırlanacak talimat, izahname ve tarifnamelere uygun şekilde, nitelikleri tayin edilmiş yeter sayıda elemanların görevlendirilmesi ile) düzenli olarak hizmete hazır bulundurulması oluyor.


Devlete ait binaların bakımı:

Bakım, yukarıda bahsi geçen yönetmelik kapsamına giren binaların, bina içinde veya dışında bina ile ilgili tesis ve donatımın temizliğinin, gerekli yağlama, boya, badana işlerinin yapılması, belirli aralıklarla kontrol edilmesi ve ufak onarımlarla hizmetin aksamasının önlenmesi işi...