09 / 05 / 2024

devlet desteği hakkında

devlet desteği hakkında

100 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un lüks lokasyonlarında kentsel dönüşüme start verdiklerini belirten Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin yüzde 15'lik desteğinin alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyledi.

Türk Müteahhitler Birliği: Kentsel dönüşüm için devlet desteği şart!

Türkiye Müteahhitler Birliği(TMB), ülkenin; kentsel dönüşüme, yapısal düzenlemelere, altyapı yatırımlarına ihtiyacı olduğunu ve bu çalışmaların devlet desteği olmadan yapılmasının zor olduğunu belirtti.

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Kentsel dönüşümde yeni formül: Kira desteği yerine ücretsiz 'geçici ev' verilecek!

İstanbul'da olası depreme karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken kira desteği dışında yeni formüller gündemde. Bu kapsamda hak sahibine kira desteği yerine "geçici ev" tahsis edilebilir. İşte detaylar...

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Gençlere verilecek işsizlik maaşı: 18-26 yaş arasına 2.500 TL nakit desteği!

Millet İttifakı, gençlere devlet desteği kapsamında 18-26 yaş aralığındaki herkese aylık 2.500 TL ödeme yapılacağı sözü verdi. Seçim öncesi vaatler arasında yer alan bu müjde, gençler arasında sevinçle karşılandı.

Evlilik desteği için nereye başvurulur? Evlilik desteği nasıl alınır?

Yapılacak olan evlilik desteği hakkında ebeveynlerin yanında yuva kuracak çiftler yakından takip ediyor. 7 bin TL tutarındaki ödemeler sosyal incelemeler neticesinde ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen çiftlere ödeniyor. Evlilik desteği için nereye başvurulur? Evlilik desteği nasıl alınır?

Çalışmayana, emekliye ve çalışana devlet desteği! Anında tek şartla 2500 TL yardım!

Emekli vatandaşa, çalışana, çalışmayan kişilere devlet desteğinde bulunulacak. İşte detaylar!

Faturası yüksek gelenlere müjde! Faturanız bedavaya gelebilir

Gereksinim sahibi ailelere yönelik, elektrik sarfiyatı desteği başvuru koşulları tespit edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan ödemeler bağlamında doğalgaz ve elektrik tüketim desteği hakkında merak edilen detaylar.

O ilde fahiş kira artışı yapan 42 kişi hakkında soruşturma!

Konya'da, 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konut kira tutarlarında fahiş fiyat artışı yaptığı tespit edilmiş olan 42 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Bu desteği duyan çılgına döndü! Toplamda elinize 7500 TL geçecek! Bu habere hemen bakın

Bir destek ödemesi de 18 yaş üstü gereksinim sahibi kişilere verilecek olan devlet desteği ile ilgili detaylar merak ediliyor. 1 sene boyunca alacağı bu desteğin nasıl alınabileceği ile ilgili detaylar haberimizde.

Faturasını kapan soluğu PTT’de alıyor! Elektrik faturalarına devlet desteği geliyor. 

Faturaların yüksek geldiği şu dönemlerde devletten yapılan açıklama vatandaşa rahat nefes aldırdı. Yapılan duyuruda: 135 TL ve üzerindeki elektrik faturalarına devlet desteğinin yapılacağı açıklandı. 

devlet desteği hakkında Haberi

devlet desteği hakkında

Kavan Ailesi, Kocaeli'de temellendirdiği çalışma ve deneyimi İstanbul'a taşırken önemli projelere de imza atmaya devam ediyor. 

Kavan Yapının CEO'su Şemsettin Kavan, şirketin yönetim kurulu başkanı, aynı zamanda ağabeyi, Fahri Kavan ile yüzde 50, yüzde 50 şeklinde şirket ortaklığına dikkat çekerken bu ortaklığın verimli projelerin de temeli olduğuna vurgu yaptı. Bağdat Caddesi, Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Caddebostan ve Şaşkınbakkal gibi lokasyonlarda eski binaları yenileyerek dönüşüm atılımında bulunduklarını belirten Şemsettin Kavan, 1500 konutluk 400 milyon dolar değerinde Armadakent'e imza attıklarını, 2 bin 400 konutluk Kavanium projesini ise 700 milyon dolarla hayata geçirdiklerine atıf yaptı. 


MAĞDUR ETMİYORUZ 


Kavan Yapıyı 2 yıl önce kurduklarını ve 100 milyon dolar civarında yatırımla kentsel dönüşüme start verdiklerini söyleyen Şemsettin Kavan "Anadolu yakasında 400 müteahhit var. 

Dönüşüm sürecinde konutunu garantiye almak vatandaş...