08 / 05 / 2024

devlet hizmet binası

devlet hizmet binası

Kamu kurumları ilk altı ayda hizmet binası kirasına 108 milyon lira para öderken, devletin arazilere, kara, yüzer ve hava taşıtlarına, bilgisayarlarlar ile personel servisi kirasına yaptığı harcamada patlama yaşandı.

Devlet özel sektörden kiraladığı binalara 218 milyon TL verdi!

2012'de devletin özel sektörden kiraladığı hizmet binaları için ödediği rakam 218 milyon TL'ye ulaştı...

Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için yeni ihale!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası inşaatının yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası açıldı!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın girişimleriyle Hadımköy’de açılan Arnavutköy Devlet Hastanesi ek hizmet binası hizmet vermeye başladı.

Başakşehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kayaşehir’de inşaatı devam eden, Avrupa’nın en büyük kent hastanesi olacak İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi’nin bir şahese

Isparta Müftülük Hizmet Binası inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Sermet Mahallesi’nde 2013 yılının son aylarında temeli atılan yeni Müftülük Hizmet Binası inşaatı, ödenek yetersizliği nedeniyle bitirilemedi. İnşaatın bitirilmesi için yaklaşık 5 Milyon TL’ye ihtiyaç var. Bu konuda devlet desteği bekleniyor.

Malatya Battalgazi Belediyesi hizmet binası ihalesi gerçekleşti!

Malatya'da Sivas Caddesi üzerinde Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait 33 bin 400 metrekarelik alanın bir bölümüne Battalgazi Belediyesi’nce yaptırılacak belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi.

Kemalpaşa Devlet Hastanesi ek hizmet binası açıldı!

Kemalpaşa Devlet Hastanesi, ek hizmet binası ile daha kaliteli ve daha konforlu hizmet vermeye başladı. Vali Mustafa Toprak, açılış töreninde konuşma yaptı..

Çeşme Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İzmir'de Çeşme Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Babacan Türkiye'de 22 şehir hastanesi kuracaklarının altını çizdi..

Yalova Devlet Hastanesi ek hizmet binası yarın açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca son teknoloji kullanılarak yaptırılan Yalova Devlet Hastanesinin ek hizmet binası, Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılacağı törenle açılacak.

Yalova Devlet Hastanesi ek hizmet binası açılışı 4 Mayıs'ta!

Sağlık Bakanlığınca son teknoloji kullanılarak yaptırılan Yalova Devlet Hastanesinin ek hizmet binası, Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılacağı törenle açılacak.

Antalya Kemer Devlet Hastanesi binası ters mi inşa edildi?

2 yıl gecikmeyle tamamlanan yeni binasında hizmet veren hastanenin yerleşimi hakkında öne sürülen iddia inandırıcı. Kemer Devlet Hastanesi binasının ters yerleştirilmesi sonucu acile giden hastalar morgun önünden geçiyor.

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası semt polikliniği olacak!

Alanya Belediye Meclisi, Mahmutlar Hizmet Binası’nın birinci katının 10 yıllığına “Alanya Devlet Hastanesi Mahmutlar Semt Polikliniği” olarak kullanılması için onay verdi. Başkan Yücel, “Sağlık her şeyden önemlidir.” dedi.

Yeni Fatsa Devlet Hastanesi binası Mart 2016'da tamamlanacak!

300 yatak kapasitesine sahip olması hedeflenen Yeni Fatsa Devlet Hastanesi binası 2016 yılının Mart ayında tamamlanacak. Ek hizmet binasının ise resmi açılış töreni gerçekleştirildi.

Osmaniye Yeni Belediye Hizmet Binası Temmuz'da tamamlanacak!

Osmaniye Belediyesi Yeni Belediye Hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. 6 Nisan’da MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli tarafından temeli atılan Yeni Belediye Hizmet Binasında kaba inşaatın büyük bir kısmı tamamlandı.

devlet hizmet binası Haberi

devlet hizmet binası


Devletin Orta Vadeli Program’da öngörülen tasarruf tedbirlerine rağmen bütçenin ilk altı aylık verilerine göre dayanıklı mal ve malzemelere, iş makinasına, canlı havyana, hizmet binalarına, lojmanlara, arazilere, kara, yüzer ve hava taşıtlarına, bilgisayarlarlar ile personel servisi kirasına yaptığı harcamada patlama yaşandı. 


398 MİLYON LİRA 


Devletin tüm bu kalemlere ilk altı ayda yaptığı harcama 398 milyon lirayı aştı. En çok para harcanan kalem ise hizmet binası kiraları oldu. Hizmet binasına Ocak’ta 13 milyon, Şubat ve Mart’ta 16’şar milyon, Nisan’da 28 milyon, Mayıs’ta 15 milyon ve Haziran’da da 18 milyon lira para ödendi. Devlet, kiralık kalemler için 2010’da 664 milyon, 2011’de 780 milyon, 2012’de ise 830 milyon lira harcama yapmıştı. Altı aylık sonuçlara göre bu yılın tamamında kira harcamasının 800 milyon lirayı geçeceği hesaplanıyor....