03 / 05 / 2024

Devlet Konukevi nerede

Devlet Konukevi nerede

Atatürk Havalimanı’nda bulunan Devlet Konukevi ve özel havacılık terminali yenilendi. 4 aydır tadilatta olan Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi için yıkım ya da taşınma söz konusu değil.

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yıkılacak mı?

Atatürk Havalimanı'nda bulunan Devlet Konukevi 3 ay süren tadilat çalışmalarıyla yenilendi. Atatürk Havalimanı'nın kapatılmasının ardından binanında yıkılması gündemde.

E-Devlet nerede oy kullanacağım? Hangi okulda oy kullanacağım?

Seçmen kaydı sorgulama işlemi aktif bir şekilde devam etmektedir. Nerede oy kullanacağını öğrenmek isteyen vatandaşlar hemen arama motorlarına sarıldı. İşte detaylar!

Nerede oy kullanacağım 2023! YSK nerede oy kullanacağım? Nerede oy kullanacağım 2023 e-devlet sorgulama!

Seçmenler, 2023 seçimleri yaklaşırken, “Nerede oy kullanacağım 2023?” sorularına yanıt aramaktadır. İşte Nerede oy kullanacağım 2023 konusuna dair detaylar!

Gölcük Devlet Konukevi'ni mahkeme reddetti!

Bolu Gölcük’te devlet konukevi planı onaylanmadı. Bolu İdare Mahkemesi Aralık ayında yürütmeyi durdurma kararı aldı. 

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yenilendi!

Atatürk Havalimanı’nda bulunan Devlet Konukevi ve özel havacılık terminali yenilendi. 4 aydır tadilatta olan Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi için yıkım ya da taşınma söz konusu değil.

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yıkılacak mı?

Atatürk Havalimanı'nda bulunan Devlet Konukevi 3 ay süren tadilat çalışmalarıyla yenilendi. Atatürk Havalimanı'nın kapatılmasının ardından binanında yıkılması gündemde.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Devlet Konukevi yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Okluk Koyu'nda yer alan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konukevi yıkıldı. Devlet Konukevi'nin yerine yenisi yapılıyor.

Devlet Konukevi'nde sadece mutfağın maliyeti 6.5 milyon TL!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sessiz sedasız taşındığı yeni “Devlet Konukevi” merak uyandırmaya devam ediyor. AOÇ arazisi üzerine yapılan Saray’ın yanında 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen yapının maliyeti ise sırrını koruyor.

Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki Devlet Konukevi'ne taşındı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çankaya'daki eski Dışişleri Konutu'ndan Beştepe'deki Devlet Konukevi'ne taşındığı bildirildi. Erdoğan, 7 Aralık'tan Ankara'da ikametgah olarak Devlet Konukevi'ni kullanmaya başladı.

1999 yılında Huber Köşkü müze olarak kullanılacakmış!

1999 yılında Cumhurbaşkanlığı yazlık köşkü olarak restorasyonu devam eden Huber Köşkü'nün müze olarak da kullanılması kararlaştırılmış. Köşkün yanında inşa edilen 2 binadan biri de devlet konukevi olarak kullanılacakmış.

1998 yılında Atik Ali Paşa Yalısı satılacakmış!

1998 yılında Dışişleri Bakanlığı tarafından Devlet Konukevi olarak kullanılan Atik Ali Paşa Yalısı ihale yoluyla satılacakmış. Özelleştirme İdaresi tarafından satışa çıkarılan yalıya teklif verenlerden ''uluslararası oteller zinciri'' olma koşulu da aranı

1992 yılında Devlet Konukevi'ni hacizden 'TEK' kurtarmış!

1992 yılında Devlet Konukevi olarak inşa edilen Atik Ali Paşa Yalısı üzerindeki 125 milyar liralık Vakıf Bankası'nın haczini Türkiye Elektrik Kurumu ödeyerek yalıyı satın almış. Yalının sahibi İETT'ye de 25 milyar ödemiş.

1992 yılında 200 milyar liraya satılık Devlet Konukevi!

1992 yılında Beşiktaş'ta Devlet Konukevi olarak inşa edilen ve yapımı yılan hikayesine dönen tarihi Atik Paşalar Yalısı ve 7.5 dönüm arazisi, 200 milyar liraya İETT tarafından Türkiye Elektrik Kurumu'na satılacakmış.

1988 yılında Devlet Konukevi inşaatı mühürlenmiş!

1988 yılında Cumhurbaşkanlığı için Beşiktaş'ta, Et ve Balık Kurumu'nun soğukhava deposunun yerine inşa edilmekte olan Devlet Konukevi, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Belediye Başkanı Bedrettin Dalan tarafından mühürlettirilmiş.

Devlet Konukevi nerede Haberi

Devlet Konukevi nerede

29 Ekim'de İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınacak Atatürk Havalimanı'nda bulunan Devlet Konukevi'nin yıkılığ yıkılmayacağı gündeme gelmişti. Devlet Konukevi ve özel havacılık terminalinin çalışmaya devam edeceği belirtildi.

Hürriyet'ten Özgür Altuncu'nun haberine göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve diğer devlet yetkilileri ile İstanbul’u ziyaret eden yabancı devlet başkanları Atatürk Havalimanı’nı kullanmaya devam edecek. Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yetkileler için kullanıma hazır halde olacak.

4 aydır tadilatta olan Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nin salonunda koltuklar ve masa tamamen değiştirildi. Masanın arkasındaki duvarda Atatürk Havalimanı İstanbul yazısı bulunuyor. Aynı yerde Atatürk portresi de yer alıyor. Devlet konuk evinin giriş kapısı ile aprona açılan çıkış kapısı büyütülerek, etrafı yüksek duvarlarla çevrildi.

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yıkılacak...