02 / 05 / 2024

devletten ev hibesi

devletten ev hibesi

Konut alacak milyonlarca vatandaşa müjde geldi. "Yapı Tasarruf Sandığı Sistemi"ne yönelik çalışma Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda sürdürülüyor. Peki Yapı Tasarruf Sandığı Sistemi nedir? Yapı Tasarruf Sandığı Sistemi ile nasıl ev sahibi olunur?

Prefabrik ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Devletten 200 bin TL destek!

Günümüzde kiraların ve konut fiyatlarının hızla yükselmesi, insanları alternatif konut çözümleri arayışına yöneltiyor. Bu kapsamda, prefabrik evler son dönemlerde oldukça popüler hale geldi. Prefabrik ev almak isteyen kişiler devlet tarafından 300 bin TL'ye kadar destekleniyor.

Devletten prefabrik ev desteği detayları!

Eylül ayında duyurulan özel prefabrik ev fırsatlarıyla, devletin sunduğu desteklerle uygun fiyatlarla ev sahibi olma şansını yakalayabilir ve birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. İşte güncel prefabrik evler için devletin sağladığı desteklerle ilgili ayrıntılar haberin devamında...

Devletten herkesi ev sahibi yapacak kampanya! 200 bin TL yapı desteği veriliyor!

Devlet prefabrik ev alanlara 150.000 TL destek sağlarken betonarme ev yapımında ise 200 bin TL veriyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

Ev Hanımlarına devletten 6.600 TL Destek! Nasıl Başvurulur ve Kimler Yararlanabilir?

Ev kadınlarına, devletten 6.600 TL'lik destek yapılacağı duyuruldu. Bu destek yıllık olup ev kadınlarına iki ayda bir 1100 TL ödeme yapılacaktır. Ev kadınlarını kapsayan bu destek ile ilgili önemli açıklamalar yapıldı. İşte ev kadınlarına 6.600 TL’lik destek hakkındaki detaylar…

Ev sahibi olmak isteyenlere devletten 300 bin TL yardım müjdesi!

Devlet, barınma ihtiyacı olan ve sosyoekonomik durumu dezavantajlı vatandaşlar için önemli bir adım atarak, Hane Tadilat, Büyük Onarım ve Yapım Programı kapsamında prefabrik ev almak isteyenlere 300.000 TL'ye kadar geri ödemesiz hibe yardımı sağlıyor. 

Devletten büyük jest! Ev hanımları artık maaşa bağlandı.. Aylık işte bu kadar alacaksınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusunu yaptığı ve büyük bir sevinçle karşılaşılan destek ödemesinin detayları merak ediliyor. Ev hanımlarına destek projesi kapsamında ev hanımlarına maaş bağlıyor!

Ev sahibi ve kiracılara ödeme yapılıyor! 2500 TL ödeme için e-devletten başvuru yapabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi kişilere ev sahibi ya da kiracı ayrımı yapılmadan tam tamına 2 bin 500 TL ödeme yapılacağı konusunda duyuru yapıldı. Bakanlık tarafından başvuru şartları aktarıldı.

Ev hanımları da artık maaş sahibi olacak! Çalışmayan kadınlara 7000 TL maaş!

Devletten çalışmayan kadınlara büyük destek. Ev hanımları da artık maaş sahibi olacak. İşte detaylar!

Yasa arkanızda! Kendi evinizi yapmak için devletten 200 bin TL! Prefabrik evde kaçırılmayacak destek!

Prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara devletten destek. 200 bin TL anında cebinizde. İşte detaylar!

Prefabrik ev yapana devletten 150 bin TL yardım! Ev sahibi olmak isteyenler acilen baksın!

Ev sahibi olmanın hayaline tutunan vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Devlet ise prefabrik ev yapımlarında 150 bin TL'ye varan destekler sunuyor! Peki, Prefabrik ev yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı prefabrik ev yardımı şartları neler?

Prefabrik ev yapana devletten 150 bin TL destek! Prefabrik ev yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Devlet ise düşük gelirli ailelere barınma yardımı yapıyor. Peki, Prefabrik ev yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı prefabrik ev yardımı şartları neler?

Prefabrik ev yapana devletten 30 bin TL destek! Prefabrik ev yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Devletten prefabrik ev yapacak vatandaşlara 30 bin TL destek geldi! Peki, Prefabrik ev yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı prefabrik ev yardımı şartları neler?

Devletten, ev alanlara 42 bin 425 TL destek!

Devlet, ilk evini alacaklara, 42.425 TL nakit desteği yapacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, bu destekten nasıl faydalanabilirsiniz? İşte tüm ayrıntılar...

devletten ev hibesi Haberi

devletten ev hibesi

Konut alacak milyonlarca vatandaşa müjde geldi. "Yapı Tasarruf Sandığı Sistemi"ne yönelik çalışma Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda sürdürülüyor. 

Vatan'da yer alan habere göre; Yapı Tasarruf Sandığı Sistemi, konut sahibi olmak isteyenlerin belli bir süre bankada birikim yapmasını, bu sayede de oldukça düşük faizle konut sahibi olmasını sağlayan bir sistem. 

Yapı Tasarruf Sandığı Sistemi, yüzde 40 birikim, yüzde 60 kredi sistemiyle çalışacak. Yani 200 bin TL'lik konut almak isteyen bir kişinin 80 bin TL'lik birikim yapması gerekecek. Aylık birikim tutarı da çekilecek kredi tutarının yüzde 1'ini aşmayacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan yapı tasarruf sandığı bu anlamda tekrar konuşulmaya başlandı. Eskiden olduğu gibi vatandaşın yeniden konut sahibi olmak için tasarruf etmesini sağlamak amacı ile başlatılan devlet destekli konut hesabı...