01 / 05 / 2024

Devon nükleer sığınak satışı

Devon nükleer sığınak satışı

İngiltere Devon'da 56 odalı ve iki katlı eski bir nükleer yer altı sığınağı 4.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Ukrayna'daki Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırı paniği! Etkilenecek ülkeler tek tek açıklandı: Türkiye de listede var

Ukrayna’da 2. Çernobil paniği başladı. Ukrayna’daki Zaporijya Nükleer Santrali'nin patlaması durumunda, nükleer sızıntıdan etkilenmesi beklenen ülkeler arasında Türkiye de bulunuyor...

Akkuyu Nükleer Santrali'nde geri sayım başladı;  Bakan Bayraktar tarih verdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Akkuyu Nükleer Santrali'nde kısa süre içinde elektrik üretimine başlanacağını duyurdu veı ve 2028’e kadar santralin tamamının devreye alınacağını müjdeledi. İşte detaylar...

İngiltere'deki nükleer sığınak 4,5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İngiltere Devon'da 56 odalı ve iki katlı eski bir nükleer yer altı sığınağı 4.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak tarafından kuruldu.

Apartmanlardaki sığınak yerleri kiraya verilebilir mi? 

Posta yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde, apartmanlarda bulunan sığınak ve blokların altındaki depolarının kiraya verilmesini kaleme aldı. 

Akkuyu Nükleer Santral'in inşaatında vinç devrildi!

Mersin'in Gülnar ilçesi'ne bağlı Büyükeceli'de yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral inşaat alanında iddiaya göre kule vinç devrildi. 

Akkuyu Nükleer Santrali'nde bir personel koronavirüsü nedeniyle karantinaya alındı!

Akkuyu Nükleer AŞ, taşeron şirket bünyesinde görev yapan bir çalışanın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi.

Virüsten kaçan zenginler için 8.3 milyon dolara sığınak!

Tüm dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüs Covid-19 salgınına yakalanmak istemeyen zenginler sığınak arayışına girdi. En çok olanaklara sahip olan sığınaklar 8 milyon 350 milyon dolara satılıyor.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin temeli atılıyor!

Rusatom Energy International (REIN) Genel Müdürü Anastasia Zoteeva yaptığı açıklamada sürekli enerji ihtiyacı artan Türkiye'yi nükleer enerji konusunda desteklediklerini söyledi.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin temeli yarın atılıyor!

AK Parti Bakırköy 6. Olağan Kongresi'nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Akkuyu Nükleer Santrali'nin temelinin yarın atılacağını söyledi.

Korkak zenginler sığınak yaptırıyor!

Zenginleri ölüm korkusu sardı. Sığınak yaptıran zenginlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Psikologlar, "Zenginler, fakirlere göre ölümden daha çok korkar. Sığınak da bu korkunun nedeni" diyor..

Akkuyu Nükleer Santrali'nin temel kazma çalışmaları başlıyor!

Akkuyu Nükleer Santrali ile ilgili açıklama yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Akkuyu Nükleer Santrali'nde bir ay içinde temel kazma çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Devon nükleer sığınak satışı Haberi

Devon nükleer sığınak satışı

İngiltere Devon'daki Hope Cove Bunker olarak bilinen sığınak  Salcombe yakınlarında bulunan 56 yatak odalı ve iki katlı eski bir nükleer yer altı sığınağı satışa çıktı. Akşam'da yer alan habere göre; sığınak için 4.5 milyon TL isteniyor.

Hope Cove Bunker olarak bilinen sığınak Devon'daki Salcombe yakınlarında bulunuyor ve 1941'de II. Dünya Savaşı sırasında radar istasyonu olarak kullanılmak üzere inşa edilmişti. Fakat 1950'lerde, Soğuk Savaş sırasında nükleer saldırı tehlikesi üzerine yapı, bölgesel bir hükümet üssüne dönüştürülmüştü.

1990'lara kadar beklemede kalan üs, ülkeye bir saldırı gerçekleştirilmesi durumunda 250 hükümet çalışanı yer alabilecekti. 

Bu mülk piyasaya ilk defa çıkmıyor. Şubat ayı başlarında yapılan bir önceki müzayedede rezerv fiyatına ulaşılamadı ve sonuç olarak tekrar satışa çıkarıldı.

Sığınağın bekçisi Christopher Howell, Sky News'e verdiği demeçte şu açıklamalarda...