02 / 05 / 2024

Devri Alem Para Müze binası

Devri Alem Para Müze binası

Gaziantep'te zengin bir para koleksiyonunun bulunduğu müzesi çöken Esat Kaplan, pes etmedi. İki katlı müzenin enkazında kalan paraları kurtaran koleksiyoner, bu kez de müzesi için para basma onayı aldı.

Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? Tapu devir için ne gerekli? Tapu devir kaç TL?

"Tapu devri", bir kişiden başka bir kişiye geçen gayrimenkul mülklerinin, yani ev, iş yeri, arazi gibi taşınmaz varlıkların sahibinin değiştiği hukuki işlemi ifade eder. Peki, Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? İşte ayrıntılar...

Kripto para devri kapanacak mı?

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, büyüklüğü 3 trilyon doları aşan kripto para piyasasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Zelyut, ''Müzik durduğunda umarım bunların yatırımcıları oturacak bir koltuk bulur'' diye konuştu.

Elma Gayrimenkul'e 62 bin liralık para cezası!

SPK, Elma Gayrimenkul'e 61 bin 922 lira idari para cezası verdi. SPK, firmanın bildirim yükümlülüklerine ilişkin düzenlemelere uymadığı ve Kurul’un uygun görüşü alınmaksızın pay devri gerçekleştirdiğini ifade etti.

Evdekifirsat.com ile ev alana üste para devri 9 Mart’ta başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe yeni bir kampanya başlıyor. 100 markalı proje ve 10 bin konutu kapsayan yeni modelde ev alana üstüne para verilecek kampanya 9 Mart’ta başlayacak.

Evdekifirsat.com ile ev alana üste para devri başlıyor!

Evdekifirsat.com, ev almanın kurallarını değiştirmeye devam ediyor. Evdekifirsat.com’un portföyündeki markalı konutlardan ev alacaklar için “Üste Para” devri başlıyor. Hem ev sahibi olmak hem de “Üste Para” almak isteyenler Evdekifirsat.com’u ziyaret ediyor.

Gaziantep Devri Alem Para Müzesi onarıldı!

Gaziantep'te zengin bir para koleksiyonunun bulunduğu müzesi çöken Esat Kaplan, pes etmedi. İki katlı müzenin enkazında kalan paraları kurtaran koleksiyoner, bu kez de müzesi için para basma onayı aldı.

Hisse devri nasıl gerçekleşir?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper mirasta hisse devri istendiği zaman para talebi yapılabilir mi sorusunun cevabına değindi. İşte Tamer Heper'in Posta'daki köşe yazısı;

Kullanım hakkının devri nedir?

Gayrimenkulü kullanma,yararlanma gibi haklar kullanım hakkı sahibinin hakları oluyor. Peki kullanım hakkını devretmek isteyen birisi ne yapabilir? Kullanım hakkı devri mümkün müdür? Kullanım hakkının devri nedir?

EPDK 20 şirkete 3.3 milyon TL idari para cezası kesti!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 20 şirkete 3.3 milyon TL idari para cezası keserken, 15 şirketten de yazılı savunma istedi. EPDK'nın kurul kararları Resmi Gazete'de yayımlandı...

Erken rezervasyondan vazgeçenlere para iadesi zorunlu olacak!

Erken rezervasyon sistemiyle satılan paket turların çerçevesi yeniden belirleniyor. Rezervasyon yaptırdığı paket turdan tatil öncesinde vazgeçenlere para iadesi zorunlu olacak. Turu devretmek de mümkün olacak...

Emlak Devri ile gayrimenkullerin gerçek değeri öğrenilebilecek!

Emlak Devri ile emlak sahipleri artık gayrimenkullerinin gerçek değerini öğrenebilecek, deneyimli emlak danışmanları ile temasa geçerek satış ya da kiralama işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilecek.

Çevre denetiminde 506 işletmeye 20 milyon 549 bin TL para cezası kesildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “ Yılın ilk çeyreğinde 13 bin 718 çevre denetiminde 506 işletmeye 20 milyon TL para cezası kesildi ” dedi...

Tapu hisse devri masrafları 2014!

Hisseli tapular üzerinde, hisseleri ayırma veya hisseleri birleştirerek tek tapuya çevirme gibi işlemler yapılabiliyor. Peki, tapu hisse devri nasıl yapılır? Tapu hisse devri masrafları 2014 ne kadar?

Devri Alem Para Müze binası Haberi

Devri Alem Para Müze binası

Gaziantep'te yaşayan Esat Kaplan'ın Devri Alem Para Müzesi, Şubat ayında yağan yağmurlardan dolayı çöktü. 3 tona yakın eski medeniyetlere ait tarihi paralar da enkazın altında kaldı. Paralarını tek tek enkazın altından çıkaran Kaplan, onardığı müzesinde yeniden sergilemeye başladı. Kendi çabalarıyla binasını onardığını söyleyen Kaplan, "Şubat ayında müzemin bir kısmı çöktü. Kendi çabamla müzemin bir kısmını tekrar onardım" dedi.


Sabah...