15 / 05 / 2024

Devrim Selim

Devrim Selim

GRP Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Karakaya, Devrim Selim tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mart'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yolları ihalesi bugün!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler bugün yapılacak. 26 Ağustos'ta hizmete girmesi planlanan köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarının ihalesi yarın!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler yarın yapılacak. Köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Kars Selim'e kapalı pazar inşa ediliyor!

Kars’ın Selim ilçesinde temeli atılan kapalı semt pazarının yapımı devam ediyor. Temele ilk harcı atan Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun da çalışmaları sık sık takip ediyor.

Cosentino Group yeni serisiyle devrim yaratacak!

Yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, mimarlık ve tasarım dünyasına sunduğu Dekton® serisiyle iç ve dış yüzey kaplama alanında devrim yaratıyor.

Yavuz Selim Madenli: Suriyeliler Mersin'de emlak fiyatlarını artırdı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, kayıt dışı emlakçılık yüzünden esnafın perişan hale geldiğine dikkat çekti. Madenli, Suriyelilerin Mersin'deki emlak fiyatlarını artırdığından bahsetti.

Araban Yavuz Sultan Selim Camisi'nde son durum ne?

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi. Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki çalışmaları inceledı

Mimar Selim Yuhay ile Evlin Avidor boşandı!

Ünlü mimar Selim Yuhay, iki yıl önce üç çocuğunun annesi balerin eşi Evlin Avidor’dan (Yuhay) anlaşmalı boşandı. Yuhay, eski eşi Evlin Avidor’a maddi tazminat davası açtı.

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde Mustafa Topal tarafından İstanbul Üsküdar'da kuruldu...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor.İstanbul'un iki yakasını 3. defa birleştirecek Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün havadan görüntülendi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü uzaydan görüntülendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yapım aşaması TÜBİTAK'ın RASAT uydusu tarafından adım adım görüntülendi. İşte Asya ve Avrupa kıtasını 3.kez birleştiren o köprünün uzaydan görüntüsü...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için 510 milyon dolar ödenecek!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü yapan şirketlere, 92 kilometrelik yoldan ve köprüden tek bir araç geçmese bile, 10 yıl boyunca devlet, KDV hariç yılda toplam 510 milyon dolar ödeyecek.

İşte Mimar Selim Yuhay'ın kendi evi!

Evim Şahane programıyla tanınan mimar Selim Yuhay, üç yıldır evleri ücretsiz olarak yeniliyor. Bugüne kadar yüzlerce evde harikalar yaratan Mimar Selim Yuhay'ın kendi için dizayn ettiği ev de göz alıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son tabliyeler yerleştirildi!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. İstanbul'un iki yakasını üçüncü defa birleştirecek köprüde karşılıklı son tabliyeler büyük bir titizlikle yerleştirildi.

Devrim Selim Haberi

Devrim Selim

GRP Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Karakaya, Devrim Selim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta kuruldu. 


GRP Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve hırdavat malzemeleri ile her çeşit boru ve bağlantı parçalarının imalatı ve montajı alımı satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


GRP Teknik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, Osmaniye Mektebi Sokak,...