02 / 05 / 2024

dhl Ekspres Kargo Bölgesel Hub

dhl Ekspres Kargo Bölgesel Hub

Türkiye’nin uluslararası havacılık sektöründeki rolünü zirveye taşıyacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, kargo ve lojistik operasyonunun da merkezi oluyor..

Basın Ekspres Yolu geleceğin Maslak'ı olacak!

Atatürk Havaalanı ile E5 ve TEM’i birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu’nda 1994 yılında başlayan yatırımlar son yıllarda hız kazandı. Geleceğin Maslak’ı olarak gösterilen bölge hem inşaat şirketlerinin hem de yatırımcının radarında…

Basın Ekspres yolu ulaşıma kapandı!

Kopan yüksek gerilim hattı tellerinin yola düşmesiyle beraber İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres yolu çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.

AB Grup'tan Basın Ekspres Yolu'na 350 milyon dolarlık proje!

Gerçekleştirdiği lüks projeler ile adından söz ettiren AB Grup Holding, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçireceği proje için 350 milyon dolar yatırım yapacak. İşte projenin ayrıntıları...

Basın Ekspres 1.000 kişiye iş imkanı sağlıyor!

Saraylı Grubu ve Eren Holding, otel devi Accor Group ile İstanbul'un hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres'teki Prime İstanbul kompleksini tamamlama aşamasına geldi.

Prime İstanbul ile Basın Ekspres'in değişimi hızlanıyor!

Türkiye’nin güçlü kuruluşlarından Saraylı Grubu ve Eren Holding, Dünya Otel devi Accor Group ile İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Basın Ekspres’te; “Altın Aks”ın sembolü olacak projesini tamamlama aşamasına geldi.

DHL Anadolu'da 7 yeni ofis açacak!

Lojistik devi DHL Grup'un karayolu şirketi DHL Freight, Türkiye'yi Avrupa ile BDT ve Ortadoğu arasındaki taşımalar için merkez yapıyor. Taşımaları sadece Türk TIR'ları yapacak. Anadolu'ya da 7 yeni ofis açılacak.

TOKİ kargo taşıma hizmeti alım işi ihalesi bugün gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kargo taşıma hizmeti alım işi bugün saat 12:00'de açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleşecek.

Macro Otelcilik'in Basın Ekspres'teki oteli Eylül'de açılacak!

İstanbul 1990’lı yıllardan sonra medya kuruluşlarının ağırlıklı olarak yer aldığı Basın Ekspres Yolu, şimdilerde otel yolu olmaya başladı. Macro Ayakkabı Otelcilik'in Basın Ekspres Yolu üzerindeki 5 yıldızlı otel inşaatı bitmek üzere..

Macro'nun Basın Ekspres Yolu'ndaki oteli Eylül'de hizmete girecek!

Basın Ekspres Yolu, şimdilerde otel yolu olmaya başladı. Atatürk Havalimanı ve fuar alanlarına yakınlığı nedeniyle son dönemde birçok otel zinciri bölgede yatırım yapmaya başladı.

Antplato Basın Ekspres'te firma bünyesinde 2017 sonuna kadar taksitlendirme!

2016 yılı Aralık ayında teslimlerin yapılması planlanan Antplato Basın Ekspres projesinde uygulanan ödeme koşulları kapsamında 2017 yılının sonuna kadar firma bünyesinde vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

TOKİ kargo taşıma hizmeti alım işi ihalesi 21 Mayıs'ta!

TOKİ kargo taşıma hizmeti alım işi yapım işi ihalesi 21 Mayıs 2015 tarihinde saat 12:00'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul hizmet binasında gerçekleşecek.

Basın Ekspres Antplato teslim tarihi!

Basın Ekspres Antplato teslim tarihi olarak 24 ay sonra gerçekleşmesi planlandı. Toplam 180 ofisten oluşan proje toplam 50 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Çelebi'nin Atatürk Havalimanı'ndaki yeni kargo binası açıldı!

Çelebi'nin Atatürk Havalimanı'ndaki yeni kargo ve antrepo binası hizmete girdi. Yaklaşık 11 bin metrekarelik kapalı alana sahip tesisin yıllık 102 bin ton kargo kapasitesi bulunuyor..

dhl Ekspres Kargo Bölgesel Hub Haberi

dhl Ekspres Kargo Bölgesel Hub

Türkiye’nin uluslararası havacılık sektöründeki rolünü zirveye taşıyacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, kargo ve lojistik operasyonunun da merkezi oluyor. Dünyanın en önemli kurye şirketlerinden DHL, İstanbul Yeni Havalimanı’nda 20 bin metrekarelik ‘Ekspres Kargo Bölgesel Hub’ına imza attı.


Türkiye’nin uluslararası havacılık sektöründeki rolünü zirveye taşıyacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın kargo ve lojistik operasyonu için de adımlar atılmaya başlandı. Üçüncü Havalimanı’nın inşasını Yap-İşlet-Devret modeliyle üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi ile DHL arasında İstanbul Yeni Havalimanı’nda 20 bin metrekarelik bir alanda ekspres kargo operasyonu yapılması için bir mutabakat zaptı imzalandı. İGA Havalimanı İşletmesi; geçtiğimiz ocakta Duty Free alanları için büyük ortağı Alman olan Gebr. Heinemann - Unifree ile dünyanın en büyük duty free anlaşmasını imzalamıştı.


DHL DE İSTANBUL’U SEÇTİĞİ İÇİN MUTLUYUZ

Dün düzenlenen imza töreninde konuşan İGA...