17 / 05 / 2024

Dıamond Property Gayrimenkul iletişim

Dıamond Property Gayrimenkul iletişim

Dıamond Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kadra, Karam Khadra ve Mazen Zahra ortaklığında kuruldu. 

Ev almayı düşünenler dikkat! Gayrimenkul uzmanı açıkladı, fiyatlar işte bu tarihte artacak!

Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki düşüş altıncı ayda da devam ederken kiralamalara da talep azaldı. Peki konut fiyatları ne zaman artacak? İşte Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Girgin Çalışkan ve Zeynep Buruk ortaklığında kuruldu.

Alfa Land Property Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Land Property Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mir Fatih Cizmeci tarafından kuruldu.

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

Tapuda yeni dönem! Noterden gayrimenkul satışı nasıl yapılacak? Hangi belgeler gerekli? İşte 6 maddede merak edilenler..

Taşınmaz satış sözleşmeleri, 4 Temmuz tarihi itibarıyla Noterler tarafından da yapılacak. Tapuda yeni dönem resmen başlıyor. İşte 6 maddede noterden gayrimenkul satışı hakkında merak edilenler!

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Anıl tarafından kuruldu.

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Durmuş ve Zafer Arslan ortaklığında kuruldu.

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nourı Dorbı tarafından kuruldu.

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğan ve Polat Kasapoğlu ortaklığında kuruldu.

Turk Yuva Property Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Yuva Property Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sadun tarafından kuruldu.

Turklocate Property Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turklocate Property Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıkhan Bıtokov ve Valentın Kulıkov ortaklığında kuruldu.

One Click Property Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Click Property Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Tatıana Gorodıshcheva tarafından kuruldu.

Dıamond Property Gayrimenkul iletişim Haberi

Dıamond Property Gayrimenkul iletişim

Dıamond Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kadra, Karam Khadra ve Mazen Zahra ortaklığında kuruldu. 


Dıamond Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
AKTARIYE VE KURUYEMIS a. Her türlü kuruyemis ürünlerinin toptan ve perakende alımı satımı,imalatı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü baharat ve aktariye ürünlerinin alım satımı, ihracat ve ithalatı ile pazarlamasını yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü sifalı bitkilerin alımı, satımı, pazarlaması ve dagıtımını yapmak. d. Her nevi çekirdek, çig kahvenin, granül kahvenin, kakao vekahve kremalarının, her nevi çayın ithalat, ihracat ve ticaretini yapmak. e. Çekirdek kahvenin makinelerde kavrulma islemlerinin yapılması, kavrulmus kahvelerin degirmenlerde çekilmesi ve toz haline getirilmesi, ambalajlanması.......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Dıamond Property...