22 / 07 / 2024

diasa hangi ülkeye ait

diasa hangi ülkeye ait

Fransız Meclisi'nde Ermeni Yasa Tasarısı'nın geçmesi üzerine sosyal medya ve web sayfalarında DIA'nın Fransız markası olarak anılması üzerine DiaSA bir açıklama yapma gereği gördü

Çin’de büyük sıkıntı yaşayan teknoloji devi Apple hangi ülkeyi seçti?

Dünya teknoloji devi Apple, Çin’de 3 yıldır yaşanan sıkıntılardan dolayı başka bir ülkeye odaklandı. Uzun yıllardır üretimini Çin’de yapan dünya devi Apple, Covid-19 nedeniyle yaklaşık 3 yıldır sıkıntı yaşadığı Çin’den bakın hangi ülkeyi hedefine aldı?

Türkiye'den duyanları hayrete düşüren buğday ekimi açıklaması! Yurt dışına ekilecek

Türkiye'de bu sene 19 milyon ton buğday hasadı elde edilmesi bekleniyor. Buğday üreticisi artan maliyetler nedeniyle tarlaları boş bırakmaktan söz ederken hükümetten şaşkınlık uyandıran bir adım geldi. Türkiye, yurt dışına buğday ekecek hem de bakın hangi ülkeye?

Türkiye hangi ülkeye, ne kadar ihracat yaptı?

Türkiye geçen sene değer bazında en fazla ihracat artışını ABD'ye yaptı. Peki Türkiye hangi ülkeye, ne kadar ihracat yaptı?

Hangi ülkeye taşınana kira desteği veriliyor?

Daha önce 1 Euro'ya satışa çıkan evleriyle gündeme gelen İtalya'nın köylerine taşınan işçilere şimdi de kira desteği verilecek...

Gizia'dan ikinci mağaza zinciri!

Gizia'nın patronu İsmail Kutlu yurt dışından birçok franchising teklifi almış. Bu talepleri değerlendiren Kutlu, bakalım konsepti ilk olarak hangi ülkeye taşıyacak?

Ankara Alışveriş Festivali hangi tarihe ertelendi?

Ankara Alışveriş Festivali hangi tarihe ertelendi sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Soma faciası nedeniyle Ankara Alışveriş Festivali 'ni erteleme kararı almıştı...

Kiracı hangi durumlarda kira kontratını feshedebilir?

Kira hukukunda kiracının tahliye edilebilmesi için bazı şartların oluşmuş olması gerekiyor. Bu kapsamda kiracının fesih hakkı da bulunuyor. Peki, kiracı hangi durumlarda kira kontratını feshedebilir?

Kiracı hangi şartlarda tahliye edilir?

Ev sahibi olarak kiracınızı evden çıkarmak istediğinizi farz edelim. Bu durumda kiracı hangi şartlarda tahliye edilir? Gerekçe gösterilmeden kiracı çıkarılır mı? Kiracı tahliye şartları nelerdir?

Tapuda hangi işlemler yapılır?

Tapu dairesine gidilerek yapılan işlemler, söz konusu gayrimenkule ait tapu belgesi üzerinde ve tapu kütüğünde kaydediliyor. Peki, tapuda hangi işlemler yapılır? İşte tapuda yapılabilen işlemler...

THY Nepal'e 9 ayda ülkeye 70 bin yolcu taşıdı!

Dünyanın en yüksek noktası Everest'in bulunduğu Nepal'e Avrupa'dan direkt sefer düzenleyen tek havayolu olan THY, 9 ayda ülkeye 70 bin yolcu taşıdı. THY Nepal seferinden memnun.

Veraset ve intikal vergisi hangi vergi dairesine ödenir?

Veraset ve intikal vergisi mükellefinin öncelikle beyanname vermesi akabinde ödeme yapması gerekiyor. Peki, veraset ve intikal vergisi beyannamesi nereye verilir? Veraset ve intikal vergisi hangi vergi dairesine ödenir?

Haziran ayında hangi vergiler ödenecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı her ay hangi verginin ödenmesi gerektiğine ilişkin olarak vergi takvimi yayımlıyor. Peki 2014 yılı Haziran ayında hangi vergiler ödenecek? İşte vergi takvimi 2014..

Çevre temizlik vergisi hangi kuruma ödenir?

İşyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenecek çevre temizlik vergisi nereye yatırılır? Çevre temizlik vergisi hangi kuruma ödenir? Çevre temizlik vergisi ne zaman ödenir? İşte Çevre temizlik vergisi ödeme yeri ve zamanı...

diasa hangi ülkeye ait Haberi

diasa hangi ülkeye ait

İşte o açıklama;

"Türkiye'de Aralık 1999'da hizmet vermeye başlayan İspanyol menşeili indirim süpermarketi DIA, 2000'deki Sabancı ortaklığından itibaren Türkiye'de DiaSA adıyla hizmet vermektedir. İspanyol ve Türk ortaklığıyla kurulmuş olan DiaSA'nın Fransız markası olmakla yakından uzaktan hiçbir ilgisi ve alakası bulunmamaktadır.

Ayrıca bazı sosyal medya ve web sayfalarında DiaSAnın adı Dia Endi olarak anılmaktadır. Endi, 2006 yılında İspanyol indirim marketleri zinciri DIA ve Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından Sabancı Holding ortaklığıyla Türkiye'de hizmet veren DiaSA indirim marketlerinin çatısı altına geçmiştir. O tarihten sonra DiaSA, Endi markasını kendi içinde eritmiştir.

Bu nedenle sosyal medyada ve çeşitli web sitelerinde Fransız markası olduğu iddia edilen DiaSA için böyle bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

...