08 / 07 / 2024

dicle epsaş

dicle epsaş

Gap Gündemi Gazetesi köşe yazarı Mehmet İmre bugün köşesinde "EPSAŞ Dicle halkı bezdirdi " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Dicle Bir İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dicle Bir İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükriye Komut tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Bedirhanoğlu'nda yeni konutlar için uyarı! 2023'teyiz ama hala kolon miktarı az!

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde 300’den fazla ağır hasarlı yapıyı inceleyen Dicle Üniversitesi'nden Prof. Dr. İdris Bedirhanoğlu, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Coşkun ve Dicle Firat ortaklığında kuruldu.

Dicle Üniversitesi lise mezunu personel alımı yapıyor! İşte aranan şartlar ve kontenjanlar!

Dicle Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte merak edilen şartlar ve kontenjanlar!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanını yayımladı!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Dicle Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanını yayınladı! Tam 194 kişilik alım için kadro detayları!

Dicle Üniversitesi, 194 sözleşmeli personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi 7 Nisan 2023 olarak belirlendi.

KPSS 60 puan ile memur alımı yapılacak! Başvuru şartları neler?

Dicle Üniversitesi, KPSS 60 puan ile sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. Peki başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fırat Kayhan ve Senem Dicle Kayhan Ergene ortaklığında kuruldu.

Diyarbakır Yenişehir'de kentsel dönüşüm çıkmazı!

Diyarbakır Yenişehir'de Fiskaya olarak bilinen Dicle ile Feritköşk Mahallelerinin yıkılacağı tartışmaları uzun zamandır gündemde. Vatandaşlar evlerini satmayacaklarını belirtti.

Siirt'teki tarihi çarşı için yıkım kararı!

Geçtiğimiz yıl Siirt Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı tarafından restore edilen tarihi Helvacılar Çarşısı için yıkım kararı alındı.

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmur Dicle tarafından açıldı.

dicle epsaş Haberi

dicle epsaş

Özelleştirilmeden önce yolsuzlukların, haksızlıkların, devlete zarar veren kurumların başını çeken kamu kurumu merkezi halinde olan bir TEDAŞ vardı. Özelleştirildikten sonra da defalarca el değiştirip çeşitli isimler alan ve her seferinde zarar ediyoruz bahanesiyle sağlıklı hizmet götüremeyen bir kurum… En son olarak “Diyarbakır merkezli Epsaş Dicle” adını alan müessese halen sözde Urfa’ya hizmet etmeye çalışıyor. Lakin kör tuttuğunu yolar  misali hareket ediyor. Bazı ilçelerde ve kırsal kesimde sağlıklı tahsilât yapamayan bu kurum, vatansever ve dürüst vatandaşa ise kan kusturuyor.  Örnek verirsek: abone almak isteyen dürüst vatandaşlara tek abonelik verilmiyor. Mesela yeni ev almış bir vatandaş sıfır bina olduğu için başvuru yaptığı zaman, gidin bina sakinleri olarak hep birlikte müracaat edin öyle abone verelim deniliyor.


Lakin aynı binada kar amaçlı daire alan...