05 / 05 / 2024

Didem Soydanın harlemdeki evi

Didem Soydanın harlemdeki evi

Manken Didem Soydan, ABD ile Türkiye arasında mekik dokuyordu. Soydan, New York Harlem'de bir ev kiraladı.

Ekonomist Barış Soydan: Altında kota kaldırılırsa gram altının fiyatı bir anda 2.450 liradan 2.200 liraya düşer!

Altın fiyatları haftanın üçüncü gününde de yükselmeye devam ediyor. Altının gramı Kapalıçarşı'da 2 bin 500 liraya kadar yükseldi. Yükseliş karşısında ekonomist Barış Soydan'dan kritik açıklama geldi.

Ekonomist Barış Soydan uyardı! Kredi kartı borcunuzu hemen ödeyin!

Ekonomist Barış Soydan, 31 Mart Seçimleri'nden sonra doğalgaz ve elektrik başta olmak üzere birçok ürüne zam yapılacağı uyarısında bulunarak kredi kartı borcu olanların da hemen borçlarını kapatmalarını söyledi.

Merkez Bankası, 2024'te kira krizini çözecek formülü 3 adımda açıkladı! Ev sahipleri ve kiracılar ne dedi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından bu yılın ilk enflasyon raporunda kira krizine de yer verildi. Peki kira sorunu nasıl çözülecek? Ev sahipleri ve kiracılar bu önerileri nasıl yorumladı? İşte ekonomist Barış Soydan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Gram altının rekor kıracağı tarihi açıkladı

Altın fiyatları, özellikle gram altın başta olmak üzere, ekonomist Barış Soydan'ın yaptığı dikkat çekici bir analizle gündemde.

Dikkat! Borsada parası olan bu tarihi sakın kaçırmasın

Gazeteci Barış Soydan, borsadaki olası gelişmeleri analiz etti ve yatırımcıların dikkatini çeken önemli tarihleri vurguladı. Peki, borsa yükselecek mi yoksa düşecek mi?

Son dakika kritik altın ve dolar açıklaması! Herkesin merak ettiği sır gibi saklanan o soru yanıt buldu!

Ekonomist Barış Soydan, Fed'in bu sene yüksek faiz artırımları yapmasının altına değil dolara yaradığını söyleyerek doların altına göre avantajlı bulduğunu söyledi ve herkesin merak ettiği altın ve dolar ile ilgili merak edilenleri açıkladı.

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Canip Melih Şamlı ve Emine Didem Şamlı ortaklığında kuruldu.

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Aslıhan Yeter, Çayan Dursun ve Didem Aydın ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitime odaklandı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitim odaklı faaliyetlerde bulunacak. Gayrimenkulde Kadın Liderler Başkanı Didem Hiçyorulmazlar yapılacak planlarını açıkladı.

Didem Kınalı, Cihangir'den ev aldı!

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de 1.5 milyon TL’ye bir konut satın aldığını duyurdu. Kınalı, "Son kuruşuma kadar verdim. İçini çalıştıkça yaptıracağım" dedi.

İnşaat sektöründe beton kullanımı azaltılsın önerisi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, bugünkü köşesinde inşaat sektörünü kaleme aldı.

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Didem Soydanın harlemdeki evi Haberi

Didem Soydanın harlemdeki evi

Manken Didem Soydan, işleri dolayısıyla bir süredir ABD ile Türkiye arasında mekik dokuyordu. Puma ile anlaşma imzalayan Soydan, New York Harlem'de bir ev kiraladı. Güzel modeli Rihanna'nın dansçısı Matthew Pasterisa'ya da komşu...