09 / 05 / 2024

Didim Akbük Doğa Evleri teslim tarihi

Didim Akbük Doğa Evleri teslim tarihi

Aydın İl'i Didim İlçe'sinde yer alan Didim Akbük Doğa Evleri toplam 48 daireden oluşuyor. Proje toplam 5 bin 770 metrekare arsa alanında yükseliyor. Didim Akbük Doğa Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Didim Akbük Doğa Evleri satış ofisi!

Didim Akbük Doğa Evleri Aksoy İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 12 adet stüdyo daire, 36 adet dubleks bulunuyor. Didim Akbük Doğa Evleri satış ofisi adresleri haberimizde yer alıyor.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Bakanlık Doğa Koleji hakkında açıklama yapacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji'ndeki kriz hakkında açıklama yaptı. Bakan Selçuk, Doğa Koleji'ndeki son duruma yönelik olarak, "Bugün içinde açıklama yapacağız" dedi...

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç tarafından kuruldu. 

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Torğut tarafından kuruldu.

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mediha Nuray Abacı tarafından kuruldu.

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölükbaşı tarafından kuruldu.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları!

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Proje Aksoy İnşaat tarafından Didim Akbük'te yükseliyor...

Aksoy Konakları Akbük 2017 güncel fiyatları!

Didim Akbük'te Aksoy İnşaat imzasıyla yükselen Aksoy Konakları projesinde güncel fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Proje doğa ile baş başa yılın her döneminde ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor...

Akbük Ege Yıldızı Didim daire fiyatları!

Akbük Ege Yıldızı Didim daire fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Didim Ege Yıldızı Akbük fiyatları!

Didim Ege Yıldızı Akbük fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yıldızı, Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Didim Akbük Doğa Evleri teslim tarihi Haberi

Didim Akbük Doğa Evleri teslim tarihi

Didim Akbük Doğa Evleri Aksoy İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 3 blok şeklinde yükselen proje toplam 5 bin 770 metrekare arsa alanında yükseliyor.


Didim Akbük Doğa Evleri denize yaklaşık 700 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Projede 12 adet stüdyo daire, 36 adet dubleks bulunuyor.


Didim Akbük Doğa Evleri' nde yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, market, cafe, restoran ve çocuk oyun alanları gibi sosyal seçenekler de yer alıyor. 


Didim Akbük Doğa Evleri projesinde 1+1 daireler 71 metrekare, 2+1 daireler 92 metrelare ile 108 metrekare arasında, 3+1 daireler ise 100 metrekare ile 124 metrekare arasında değişen alanlarla dizayn edildi.


Didim Akbük Doğa Evleri projesinde 8 farklı tipte daire bulunuyor. Projede toplam  48 adet daire bulunuyor.


Didim Akbük Doğa Evleri projesinde daireler 60 bin Euro' dan başlıyor. Projedeki...