05 / 07 / 2024

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı toplantısı

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı toplantısı

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı Meclis toplantısının ikinci birleşimi Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı.Toplantıda "2014 Mali Yılına Ait Kesin Hesabı kabul edildi; İmar Komisyonu maddeleri görüşüldü.

Didim'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Didim Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Didim ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Aydın Didim'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Şehir Plancıları Odası'ndan İzmir Buca'daki imar planı değişikliğine ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’ndan sonra Buca'da yapılan nazım planı değişikliği yeni tartışmalara sebep oldu. 

İBB Dikilitaş Parkı’nı 175 milyon TL’ye satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi,  Beşiktaş'ta bulunan Dikilitaş Mevkii 25. adada 77 parsel arsayı Belediye Meclisinin park alanı olarak tescil etmesine rağmen 175 milyon TL'ye ihaleye çıkardı. 

Didim'de kule kavgası bitmiyor!

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile birlikte 4 kişinin savcılık ifadeleri ortaya çıktı. Suçlamalarla ilgili olarak konuşan Atabay'ın avukatı ''Belediyenin, yıkım için harekete geçtiği ve bir firma ile anlaştığı süreçte bu iddialar gündeme getirildi'' dedi.

Didim'de mahkeme kararını beklemeden yıkılan bahçe duvarı isyan ettirdi!

Aydın Didim'de iki ayrı inşaat ruhsatının iptal edilmesiyle açtığı tazminat davasında, belediyeyi 1 milyon 468 bin lira tazminata mahkum eden inşaat firmasının sahibi Ahmet Orak ile belediye arasında yaşanan anlaşmazlık yaşandı.

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Didim'de baraka ve gecekondular yıkılıyor!

Aydın Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Fevzipaşa mahallesinde deniz kıyısında bulunan baraka ve gecekonduların yıkıldığını açıkladı.

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Seyhan'da kentsel dönüşüme hız verildi!

Seyhan Belediye meclisinin 2020 yılı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Akay, sel felaketinde hasar gören binaların risk taşıdığını, bu nedenle kentsel dönüşüm projelerinde daha çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

İstanbul’daki arsa İzmir’i karıştırdı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin kasım ayı son toplantısında İstanbul Beyoğlu'nda mülkiyeti İzmir Büyükşehir'e ait olduğu iddia edilen arazinin satışı, AKP Meclis üyeleri ile CHP'li üyeleri karşı karşıya getirdi.

Danimarka'da gettolar için yer değiştirme hibeleri tartışma yarattı!

Danimarka Odense'de belediye meclisinin, gettoları ortadan kaldırmak için bölgedeki hükümlülere ödeme yapmayı öngören teklifi 'ödül mü, ceza mı?' tartışması yarattı...

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı mecliste görüşüldü!

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı ikinci oturumunda inşaatı devam eden kültür merkezinin imar planı görüşüldü.

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı toplantısı Haberi

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı toplantısı

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı Meclis toplantısının ikinci birleşimi Belediye Başkanı A. 

Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. 11 Mayıs Pazartesi günü saat 14:00'de yapılan toplantıya CHP'den Celalettin Erol, AK Parti'den seda Sarıbaş ve Murat Parmaksız ile DSP'li Mustafa Kıray mazeretli olarak toplantıya katılmadı. Mecliste MHP'li Onur Çağlar Belediye gazetenin nerede basıldığı ve belediyeye maliyetini sorarken, MHP grubunun verdiği yaya yönetmeliğinin tekrardan mecliste görüşülmesi önerisini Başkan Atabay kabul etmedi. Gündemin ilk maddesinde ise 2014 Mali Yılına Ait Kesin Hesabı görüşüldü. Komuyla ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okundu. 

Rapor oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde ise Karakuyu mevkii 180 ada 5,6 ve 7 parseller için hazırlanan plan değişikliği ele alındı. 

İmar Komisyonu plan değişikliğine uygun bulurken madde oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin üçüncü...