21 / 05 / 2024

Didim Belediyesi mühürlenen otel açıklaması

Didim Belediyesi mühürlenen otel açıklaması

Didim Belediyesi, mühürlenen otelle ilgili olarak kamuoyuna yansıyan iddialar üzerine bir açıklama yaptı. İşte Didim Belediyesi’nden mühürlenen otelle ilgili açıklama.

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

İBB'den kentsel dönüşümü hızlandıracak proje!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm hızlandıracak bir projeyi daha hayata geçiriyor.

İnşaatı mühürlenen müteahhit evinde ölü bulundu!

Adana'da yap-sat inşaat işi yapan  51 yaşındaki Bahattin K'nin bir süre önce inşaatı mühürlenmişti. Bunalıma girdiği iddia edilen Bahattin K. evinde ölü bulundu.

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

İstanbul Sultangazi'de mühürlenen evlere geri döndüler!

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde hasarlı olduğu belirlenen ve tahliye edilen Mutlu Apartmanı'nda yaşayanlar ise dairelerdeki mühürleri kırarak evlerine geri döndü.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Didim Belediyesi mühürlenen otel açıklaması Haberi

Didim Belediyesi mühürlenen otel açıklaması

Didim Belediyesi, mühürlenen otelle ilgili olarak kamuoyuna yansıyan iddialar üzerine bir açıklama yaptı.

Konuyla ilgili Didim Belediyesi’nde yapılan yazılı açıklamada; “Son günlerde bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında AURUM olarak bilinen otel ile ilgili olarak paylaşılan eksik, doğru olmayan ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik haberler nedeni ile halkımızı en doğru şekilde bilgilendirmemiz gerekmiştir. Bahsi geçen otel hakkında 2014 yılında Belediyemiz Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından ruhsatsız, Kıyı Kanununa aykırı, SİT alanı içerisinde kaçak yapı yapılması nedeniyle yapı tatil zaptı tanzim edilmiştir. Bu doğrultuda Didim Belediye Encümeni tarafından söz konusu kaçak yapıların yıkımına karar verilmiştir. Bunun yanında, 2014 senesinde ilgili otel tarafından Belediyemize işyeri açma ve çalışma ruhsatı başvurusunda bulunulmuştur. Başvuru gerekli yasal şartları sağlamadığından reddedilmiştir. İlgili şirket tarafından konu yargıya...