04 / 05 / 2024

Didim konut yangın

Didim konut yangın

Didim'de bir apartman dairesinde çıkan yangında, yoğun duman nedeniyle evden çıkamayan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Yangının kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü...

Kent Konut'ta yangın ve deprem tatbikatı!

Kent-Konut’ta yangın ve deprem tatbikatı yapıldı. Acil Durum Eylem Planı’nın test edildiği tatbikatta Acil Durum Ekiplerinin çalışma yeteneği geliştirilirken, çalışan personelin olası yangın ve deprem durumunda nasıl hareket etmesi gerektiği tatbik edildi

Konut kredisinde yangın sigortası zorunlu mudur?

Konut kredisi, mesken sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası olmayan kimseler tarafından kullanılıyor. Konut kredisi kullandırma sürecinde birtakım sigortalar da yapılıyor. Peki, Konut kredisinde yangın sigortası zorunlu mudur?

Konutlarda en sık görülen riskler sel, yangın ve hırsızlık!

Konut Hasar Araştırması ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Yaklaşık 19 milyon konutun bulunduğu ülkemizdeki konutlarda en sık hasar dahili su, en yoğun hasar ise yangın ve hırsızlık nedenlerine bağlı olarak meydana geliyor.

Didim'de makilik alandaki yangın çıktı!

Didim'de makilik alandaki yangın çıktı. Aydın'ın Didim ilçesinde bu sabaha karşı çıkan ve yaklaşık 3,5 saatte kontrol altına alına yangında 15 hektar alanın zarar gördüğü belirtildi.

Aydın'da makilik alanda yangın çıktı!

Aydın'da makilik alanda yangın çıktı. Didim'de makilik alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf ediyor.

Didim'deki makilik yangını kontrol altına alındı!

Martı Sitesi mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle geniş alana yayıldı. Yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı, 150 dekarlık alan zarar gördü.

Didim'de makilik alanda yangın çıktı!

Didim'de makilik alanda yangın çıktı. Didim'de makilik alanda başlayıp ardından rüzgarın etkisiyle zeytinlik alana sıçrayan yangın 75 dekar alan zarar gördü. Yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için inceleme başlatıldı.

Recep Bülbül: İstanbul’daki yangın çadır üreticisini sıkıntıya soktu!

Alkur Çadır sahibi Recep Bülbül, “Evet, o çıkan yangın bu sektörün bitmesi oldu. Toplu Konut artık çadır kullanmıyor, çadır yasaklandı. Artık resmi kurumlar prefabrik yapıları tercih ediyor" dedi

Konutlarda yangın güvenliği!

Konutlarda yangın güvenliği için bodrum katlar dahil 4 katı geçmeyen konutlar ile ikiz evler gibi konutlar dışındaki konutlarda, konut içindeki herhangi bir noktadan çıkış kapısına kadar olan uzaklığın 20 m’yi geçmemesi gerekiyor...

Didim'de bir evde yangın çıktı!

Didim'de bir apartman dairesinde çıkan yangında, yoğun duman nedeniyle evden çıkamayan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Yangının kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü...

Aydın'da orman yangını çıktı!

Didim'in Akbük beldesinde otluk alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle ormana sıçrayan yangının, yerleşim yerlerine ulaşmadan kontrol altına alınmasına çalışılıyor, Akbük Belediyesi, hoparlörlerle site sakinlerini evlerini boşaltmaları konusunda uyarıyor.

Didim'de makilik alanda yangın çıktı!

Aydın’ın Didim ilçesinde makilik alanda çıkan yangında 3 hektar arazi zarar gördü. Kovela mevkisindeki makilik alanda, henüz tespit edilemeyen nedenle yangın çıktı. Sefa Kent Sitesi'ndeki evlerin bahçesine kadar sıçradı...

Aydın'da orman yangını çıktı!

Aydın'ın Didim ilçesine bağlı Akbük beldesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü...

Didim konut yangın Haberi

Didim konut yangın

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi 1147 sokakta bir apartmanın 3. katındaki dairede yangın çıktı.


Olay sırasında evde bulunan Tahsin Sırma (50) ve akrabası Sebahat Ballı (55) yoğun duman nedeniyle evden çıkamazken, sığındıkları odanın penceresinden bağırarak yardım istedi. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. 


Yangının kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülmesinin ardından, yoğun duman nedeniyle odada mahsur kalan Sırma ile Ballı (55) evden çıkarıldı.


Ballı, dumandan etkilenmesi nedeniyle Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 


Yangının, elektrik kontağından çıktığı...