27 / 04 / 2024

Didim makilik alan yangın

Didim makilik alan yangın

Martı Sitesi mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle geniş alana yayıldı. Yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı, 150 dekarlık alan zarar gördü.

Didim'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Didim Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Didim ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Aydın Didim'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Villa Rota Didim satışta! Yeni proje! 

Villa Rota Didim projesinde satışlar başladı. Projede toplam 42 adet villa bulunuyor. Peki Villa Rota Didim'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Villa Rota Didim projesi ile ilgili merak edilenler...

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum, Hisar, Akbük ve Çamlık mahallelerinde yer alan 6 arsayı 8 milyon 152 bin 965 TL'ye satıyor...

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Didim Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Didim'in Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor. Bölgesel emsal değeri 0.10 olan inşaat hakkı, tam 5 katı artırılıyor...

Aydın Manastır'daki 70 hektarlık alan yapılaşmaya mı açıldı! 

Aydın’ın turistik ilçelerinden Didim’in, Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan, yapılaşmaya açılıyor. Söz konusu karara Didim Sivil Gelişim Platformu tarafından tepki geldi. 

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Didim Vakıflar’ın gündeminde yıkım var!

Didim Altınkum’da yıllardır boş duran o arsa üzerine ne yapılacağı yıllardır merak konusu oldu. Alanın özelleştirileceği ya da turizme hizmet edecek bir tesise dönüşmesi bekleniyor.

Didim'de 9.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı; Aydın İli, Didim İlçesi, Altınkum ve Çamlık mahallelerinde yer alan 2 adet gayrimenkulü toplamda 9 milyon 585 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Didim'de turizm alanındaki 36 kaçak yapı yıkıldı!

Aydın’ın Didim ilçesinde, turizm koruma ve gelişim bölgesi içerisinde yapılan kaçak yapılar Milli Emlak Müdürlüğü kararı ile Didim Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

ÖİB Aydın Didim'deki 18 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafında Aydın Didim'de yer alan 18 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

Didim makilik alan yangın Haberi

Didim makilik alan yangın


Didim'de yerleşim alanına yakın makilikte çıkan yangın kontrol altına alındı.  Martı Sitesi mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle geniş alana yayıldı.  


Yangına karadan Orman Bölge Müdürlüğü ile Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerinin yanı sıra havadan 2 helikopter ve 2 uçakla müdahale edildi.  


Alevler, yazlıklar ve Didim Polis Akademisi Eğitim Kampı'nın bulunduğu yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı, 150 dekarlık alan zarar gördü.  


Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme...