03 / 05 / 2024

didim sosyal belediyecilik projeleri

didim sosyal belediyecilik projeleri

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay sosyal belediyecilik kapsamında Didim Belediyesi bünyesinde kreş ve Kadınlara yönelik imalathane kurulacağını müjdeledi.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Ümraniye'de inşaat alanı rekoru!

İstanbul Ümraniye Belediyesi tarafından 15 yılda ilçeye hiç borçlanmadan 450 kalıcı eser kazandırdı. Sosyal belediyecilik hizmetlerinde de önemli çalışmalara imza atan belediye, verilen ruhsat ve inşaat alanı rakamlarıyla Türkiye rekoru kırdı.

Kayseri Ziyagökalp Sosyal Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’ye örnek olan Kocasinan Belediyesi Ziyagökalp Sosyal Tesisi'nin inşaatına son sürat devam ediyor.

Kayseri Kocasinan yeni tesisleriyle değişiyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’ye örnek olan projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İnşa edilen yeni tesislerle bölge çağ atlıyor.

Uşak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, dört yılda hayata geçirdiği yatırımlarla, kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik uygulamalarıyla tarihi kentin kabuğunu kırdığını açıkladı.

Alaşehirlilerin ev hayali gerçek olacak!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın sosyal belediyecilik anlamında hayata geçireceği 513 konutluk 'Ala Yaşam' projesiyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşların hayalleri gerçek olacakç 

Halkalı Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Sosyal belediyecilik anlayışı gereği, vatandaşların talepleri doğrultusunda, yatırım yapan Küçükçekmece Belediyesi, ilçede üçüncü sosyal tesis olan ‘Halkalı Sosyal Tesisleri’ni İstanbulluların hizmetine sundu.

Niğde Belediyesi eski evleri yeniliyor!

Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşların evlerini onardı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından talimat verilen ev 2 haftada yenilendi.

Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi hizmete açıldı!

Sosyal belediyecilik alanında önemli işlere imza atan Kağıthane Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi hizmete açıldı.

Aydın Didim'e İLKSAN dinlenme tesisi geliyor!

Didim’de İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı tarafından yaptırılan dinlenme tesislerinin temeli atıldı.

Kağıthane'ye yeni sosyal hizmet merkezi!

Sosyal Belediyecilik anlamında bir çok önemli çalışmaya imza atan Kağıthane Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Maltepe Belediyesi, Altın Arı Belediyecilik Ödülü'nü kazandı!

Maltepe Belediyesi, yerinde dönüşüm ve sosyal sorumluluk projeleriyle 'Altın Arı Belediyecilik Ödülü'ne layık görüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsünbül, “Ödülü kazanmamız daha da anlamlı hale geldi” dedi.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulaması alanındaki en büyük yatırımı olan İzmir Sosyal Yaşam Kampusü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle hizmete girdi.

didim sosyal belediyecilik projeleri Haberi

didim sosyal belediyecilik projeleri

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay belediyenin yapacağı yeni çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunurken Didimlilere de yeni müjdeler verdi. Başkan Atabay Didim Belediyesi bünyesinde halka yönelik kreş açacaklarını belirtirken “Kreşi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Sarıgül sitesi yanındaki kaldırılan su depolarının olduğu alana açmayı planlıyoruz. Burası 1300 m2’lik bir yer ve 1 yada 1,5 ay içerisinde burayı tamamlayıp açma fikrimiz var. Kreş 80 yada 100 kişilik olarak ve tüm Didim halkına açık olacak.” dedi.


Başkan Atabay ayrıca Doğuş Holding belediyeye kadınların üretimi için hibe ettiği imalathane içinde çalışmaların başlatıldığını söyledi. Atabay iki katlı atölye için ihaleye çıkıldığını belirterek bu iki hizmetin takipçisi olduklarını...