25 / 07 / 2024

didim tapu dairesi yoğunluğu

didim tapu dairesi yoğunluğu

Didim'de artış gösteren gayrimenkul satışları sebebiyle yoğunlaşan tapu dairesindeki iş yükü az sayıdaki memurla giderilmeye çalışılınca, uzayan işlemler emlakçılar ile mülk almak ve satmak isteyenlerin tepki göstermesine neden oldu.

Elinde tapusu olan herkesi ilgilendiriyor! Tapu ve Kadastro'dan son dakika uyarısı geldi! Bunları gözden kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanı Cevdet Ekmel Hatipoğlu, tapuda randevu sisteminde kolaylık sağlanması içeriğindeki mesajların gönderildiğine ilişkin şikayetler üzerine yasal girişimde bulunduklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

Aydın ili Didim ilçesi Aybük mahallesinde hayata geçirilen Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca sabit faiz oranı imkanı da sunuluyor.

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...

Tapu dairesi çalışma saatleri 2022!

Tapu dairesinde bir işlem yapmak isteyen vatandaşlar, randevu almadan önce tapu dairesinin çalışma saatlerine bakıyor. İşte tapu dairesi çalışma saatleri 2022...

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Didim'de tapu işlemleri için yeni dönem!

Didim Belediyesi ile Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürlüğü arasında, emlak rayiç değeri gibi iş ve işlemlerin elektronik ortamda yapılmasının sağlanması için protokol imzaları atıldı. Anlaşmaya göre; tapuda işlem yapan vatandaşların belediyeden evrak alması gerekmeyecek.

Tapu harcı ödeme yerleri 2021!

Gayrimenkul alım satım işlemleri tapu dairesi üzerinden tamamlanabiliyor. Devir işlemi için tapu harcı ödemesi yapılabiliyor. Peki tapu harcı nasıl ödeniyor? İşte tapu harcı ödeme yerleri 2021...

Didim'de uzayan tapu işlemlerine emlakçıdan tepki!

Didim'de artış gösteren gayrimenkul satışları sebebiyle yoğunlaşan tapu dairesindeki iş yükü az sayıdaki memurla giderilmeye çalışılınca, uzayan işlemler emlakçılar ile mülk almak ve satmak isteyenlerin tepki göstermesine neden oldu.

Suriye'de Türkiye desteğiyle tapu dairesi açıldı!

Fırat Kalkanı Bölgesi’ne dahil olan Suriye’nin Azez şehrinde Türkiye’nin desteğiyle tapu dairesi açıldı. Böylece Azez halkı gasp edilen ev ve arazilerine sahip çıkabilecek.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne sözleşmeli pilot alınacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne sözleşmeli pilot alınacak. Adayların sözlü sınava katılmak için 7- 11 Ocak tarihleri arasında istenilen belgelerle birlikte Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı’na bizzat başvurmaları gerekiyor...

Hasan Çelik kimdir?

Tapu Dairesi Başkanı Hasan Çelik kimdir? Hasan Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Tapu dairesi çalışma saatleri 2018!

Gayrimenkullerin tapuları ile ilgili yapılacak iş ve işlemler için tapu dairelerine gidilmesi gerekiyor. Peki, tapu dairesi saat kaçla kaç arası hizmet veriyor? İşte tapu dairesi çalışma saatleri 2018..

Esenyurt Tapu Dairesi’nde rüşvet operasyonu!

Esenyurt Tapu Dairesi’nde görevli bazı memur ve müdür yardımcılarının, rüşvet alarak iş yaptıkları ve rüşvetsiz iş yapmadıkları ihbarı üzerine İstanbul mali polisi tarafından soruşturma başlatıldı.

didim tapu dairesi yoğunluğu Haberi

didim tapu dairesi yoğunluğu

Kısa süreliğine tatil amaçlı gelip Didim'den konut ya da arazi satın almak isteyen vatandaşlar işlemlerin uzaması ve tatillerinin sona ermesi sebebiyle işlemleri iptal edip geri dönüyor. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar sıkıntıya çözüm üretilmesini talep etti. 

Ses Gazetesi'nden Hüseyin Çalışkan'ın haberine göre; Didim Tapu Müdürlüğü önünde bu durumu protesto eden Didimli emlakçı Vedat Demirhan, çözümün özellikle yaz döneminde personel sayısının artırılmasında olduğuna dikkat çekti.

Demirhan, iş yoğunluğu az olan ilçelerden Didim'e geçici görevle de olsa personel takviyesi yapılmasının, sorunun çözülmesinde bir parça da olsa yardımcı olabileceğini ifade etti. Demirhan, "Vatandaşlar 1 ya da 2 haftalık tatil için geldikleri Didim'de taşınmaz almak istiyorlar. İşlemlerin başlaması nedeniyle tatilinden feragat eden bazı vatandaşlar izin süreleri bitimine kadar sonuçlanmayan işlemler yüzünden alışverişten vazgeçmek durumunda kalıyorlar....