04 / 05 / 2024

Didim tatil merkezi

Didim tatil merkezi

Sağlık turizminde, özellikle astım hastaları için yeni bir tesis daha hızla yükseliyor. Aydın'ın Didim ilçesinin Akbük beldesinde 35 bin dönümlük bir arazinin üzerine kurulan Hımalaya Sağlık ve Tatil Merkezi hızla ilerliyor.

Ünlü tatil merkezi Olympos'un imar planına onay!

Antalya Kumluca'daki ünlü tatil merkezi Olympos ile ilgili 2004'te çalışmalarda bulunan Koruma Amaçlı İmar Planı, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onay verildi.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı mecliste görüşüldü!

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı ikinci oturumunda inşaatı devam eden kültür merkezinin imar planı görüşüldü.

Bodrum Odak Tatil Köyü yıkıldı!

Tatil merkezi Bodrum'un Turgutreis ilçesinde bulunan 52 bina 104 bağımsız bölüm olan Odak Tatil Köyü, devre mülk tapusu olan hak sahiplerine haber vermeden yıkıldı. Binin üzerinde yurttaş ise mağdur olduğunu iddia etti.

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Nilüfer Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin, engelli birey ve yakınlarına kısa süre tatil imkanı sağlayan ‘Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi’ törenle kapılarını açtı.

Bursa Esence sahillerine modern dokunuş!

Bursa’nın sahil kenti kimliğini öne çıkarma yönündeki yatırımlarını yoğunlaştıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Esence’ye bağlı Eşkel sahillerinde gerçekleştirdiği çalışmaları tamamlayarak bölgeyi modern bir tatil merkezi haline çevirdi.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı kabul edildi!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçeye kültür merkezi ve amfi tiyatro kazandırma noktasında adımların atıldığını söyledi. Atabay, ''Poje çalışmaları başlayacak ve iki dosyada da aynı anda yürütülecek. Amfi tiyatroyu 2.koy bölgesinde düşünülüyor''dedi.

Didim Akbük’e yeni parklar kazandırılıyor!

Didim Belediyesi tarafından Türkiye’nin önemli tatil beldelerinden olan Akbük’e yeni parklar kazandırılıyor. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Ağustos ayına kadar parkı hizmete açmayı planladıklarını dile getirdi.

Ali Ağaoğlu Marmaris Çiftlik'teki adasında tatile çıktı!

Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris, Ramazan Bayramı’nda, aralarında Ali Ağaoğlu ve Tarkan’ın da olduğu pek çok ünlü ismi ağırladı.

Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor!

Ordu’nun turizm merkezi Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek tatil köyü, yılın 12 ayı yayla turizmi yapılmasına fırsat sağlayacak.

İran'daki Kiş Adası turizm merkezi olacak!

İran’ın güneyinde Basra Körfezi’nde bulunan ve Şah Muhammed Rıza Pehlevi döneminde kumarhane ve tatil merkezi olarak öne çıkan Kiş Adası, ülkeye yönelik ekonomik ambargoların kalkmasının ardından tekrar turizm merkezi olmaya hazırlanıyor.

Didim Belediye Meclisi Ocak toplantısında imar görüşüldü!

Didim Belediye Meclisinin 2016 yılı ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Meclisin 2016 yılında tatil yapmaması konusunda oy birliğiyle karar alınırken Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi.

Didim tatil merkezi Haberi

Didim tatil merkezi

Sağlık turizminde, özellikle astım hastaları için yeni bir tesis daha hızla yükseliyor. Aydın'ın Didim ilçesinin Akbük beldesinde 35 bin dönümlük bir arazinin üzerine kurulan Hımalaya Sağlık ve Tatil Merkezi hızla ilerliyor. Asem Group Başkanı Nizam Hatipoğlu, tesis ile ilgili şu bilgileri verdi, "Projemizi; hem alternatif tatil, hem de alternatif tıp olarak görebiliriz. Dünyanın pek çok yerinde astım hastalarının tuz mağaraları, tuz odaları gibi terapi yöntemlerini kullanmakta olduğunu ve bu doğal terapilerle solunum yolu hastalıklarına karşı ilerleme kaydettikleri gözlendi. Dünya'da birçok üniversite tarafından olumlu etkileri ispatlanan tuz terapisi ile özellikle astım hastaları düzenli kürlerden sonra hayat kalitelerinde ciddî bir iyileşme hissettiklerini belirtti. Tuz terapisi ayrıca iç organlarımızda biriken sigaranın kalıntı ve bakterilerden arınmamıza yardımcı oluyor ve bağışıklık sistemimizi...